Pupa Diva’s Lashes Mascara

Pupa is een merk dat denk ik iedereen wel kent. Het make-upmerk heeft allerlei producten in haar assortiment, welke over het algemeen een goede kwaliteit hebben en ook nog eens vriendelijk zijn voor je portemonnee. Onlangs heb ik deze Pupa Diva’s Lashes Mascara toegestuurd gekregen om te testen. Mascara’s zijn bij mij wel een dingetje. Niet allemaal zijn ze fijn of helpen ze mij wimpers mooier te maken. Doet deze dat wel?

Dat ik rechte korte wimpers heb, heb ik jullie volgens mij al eens eerder verteld. Hierdoor is het voor mij soms moeilijk om een goede mascara te vinden, welke verlengt, krult en tevens niet klontert uiteraard. Dat laatste vind ik misschien nog wel de meest irritante eigenschap. Klonters zijn echt een no-go voor mij, maar toch kom je dit nog regelmatig tegen binnen de mascara branche.

De verpakking van de Pupa Diva’s Lashes Mascara is rood, zoals vele andere producten van Pupa. Dit is eigenlijk wel kenmerkend voor het merk en vind dat altijd wel leuk om terug te zien. Speciaal is het daarom niet, wel herkenbaar. De zilveren letters die erop zijn gedrukt maken het geheel stijlvol en leuk om in je badkamerkastje (of in mijn geval badkamerlade) te hebben.

Dan het borsteltje. Van dit soort borsteltjes word ik echt warm! Zoals je ziet is het een wat breder borsteltje met zachtere en vele haartjes. Heel fijn, want van die plastice borsteltjes met een soort kammetjes gaan mijn wimpers aan elkaar plakken en is het volume ver te zoeken. Door het gebruik van deze borstel worden mijn wimpers goed gesepareerd, waardoor het product nog beter aangebracht kan worden en het veel volume geeft.

Klonters kent deze mascara gelukkig niet. Door de speciale huls droogt de mascara nog minder uit en klontert het daarom niet. De zwarte microdeeltjes van cellulose in Pupa Diva’s Lashes Mascara verdikken je wimpers, zonder ze zwaarder te maken. Dat geeft een heel luchtig gevoel.

Deze mascara gebruik je eigenlijk net zoals alle andere mascara’s. Je brengt hem met zigzagbewegingen aan op je wimpers. Zo voorkom je dat je wimpers aan elkaar gaan plakken. Mocht je een wat intenser effect willen kun je meerdere laagjes aanbrengen. Dit laatste doe ik zelf altijd, aangezien mijn wimpers van nature niet zo vol en lang zijn. Zoals je kunt zien vallen mijn wimpers nu goed op en mede door de wimperkrultang heb ik ze wat weten te krullen. Voor een subtiele look is deze mascara voor mij erg mooi, maar als ik zelf echte Diva lashes wil, dan moet ik echt veel laagjes aanbrengen, waardoor het geheel er niet meer zo mooi uit ziet. Dat komt natuurlijk door mijn korte wimpers. Heb je van nature langere wimpers, dan is deze mascara helemaal top!

Pupa Diva’s Lashes Mascara is oogheelkundig getest en dus geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers. Je kunt hem eenvoudig en snel via www.pupa-makeup.nl bestellen voor slechts €9,75! Koopje toch? Ken jij Pupa al en heb je er ook al eens iets van geprobeerd?

20 gedachten aan “Pupa Diva’s Lashes Mascara”

  1. Pupa zag ik laatst op de beurs. Ik heb ook van die korte wimpers en rechte wimpers, als ik geld heb koop ik zo een serum. Bij mij lukt het ook nooit goed om veel laagjes op te brengen, dan krijg ik van die spinnenpoten en klontjes…

    1. Dat heb ik ook bij veel mascara’s. Heel vervelend. Gelukkig zijn er enkele merken die wel heel goed werken!

    1. Wat fijn dat hij bij jou wat meer effect geeft! Zo zie je maar weer dat dit echt per persoon verschilt.

  2. Ik ken dit merk nog niet! Is het alleen online te bestellen. Ik hou ook echt van deze borsteltjes. Ik heb ook dat die kammetjes mijn wimpers aan elkaar laten plakken.

    1. Pupa is echt een heel mooi merk! Het is ook bij verschillende salons te koop, maar soms kun je het makkelijker (en goedkoper) via internet bestellen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten