Pupa Milano Petalips

Pupa Milano Petalips

Mooie matte lippen, ondanks mondkapjes kan een fijne lipstick niet achterblijven. Gelukkig komt Pupa nu met de nieuwe Pupa Milano Petalips. Het zijn zachte en matte lipsticks die we al eerder hadden gezien bij de Galmourose collectie. Nu zijn er meer nieuwe kleur bijgekomen.

Als het om make-up gaat draag ik lipstick het minst van alles. Waarom? Geen idee, want als ik het wel draag voel ik me een stuk beter dan wanneer ik het niet draag. Wel ben ik iemand die mijn kindjes de hele dag door kusjes geeft, dus dan is een lipstick niet altijd even handig.

Pupa Milano Petalips

Terug naar de Pupa Milano Petalips lipsticks. Deze hebben een zachte en matte finish die heerlijk zacht en comfortabel op de lippen aanvoelt. Bij de Glamourose collectie was dat al top, deze zijn precies hetzelfde qua afwerking. Een groot doordeel is dat het heel goed blijft zitten en de dekking top is.

Bijkomend voordeel is dat de formule de lippen tegelijkertijd verzorgt en hydrateert. Met name nu in de winter is dat heel fijn. De lipstick voelt overigens aan als een balm. Heel uniek, want tevens is hij dus echt goed mat.

De pigmentatie is top, want in één keer aanbrengen heb je al een goede kleur op de lippen te pakken. Dat is fijn met aanbrengen, want zo hoef je niet een paar keer over je lippen te gaan met als risico dat je ergens geen strak lijntje hebt.

Ik kreeg de nieuwe Pupa Milano Petalips in drie kleuren: 004, 007 en 0015. Behalve rood zijn ze vrij zacht van kleur. 004 en 007 zijn zelfs voor bijna iedereen geschikt denk ik, het zijn vrij neutrale kleuren die bijna iedereen kan hebben. Uiteraard heb ik ze allemaal geprobeerd en heb serieus geen favoriet. Ze zijn namelijk allemaal supermooi!

De nieuwe Pupa Milano Petalips is verkrijgbaar in maar liefst 16 kleuren en kost €16,50 per stuk. De kleuren zijn geïnspireerd op de meest elegante en verfijnde bloemen. Dat verbaasd me niks, wat de filosofie van het merk past daar uitstekend bij. Ze zijn vanaf half maart verkrijgbaar bij de welbekende verkooppunten van Pupa Milano.

Draag jij liever lipstick of een lipbalm?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Pupa Milano Petalips”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten