Pupa Milano The Dark Side of Beauty

Pupa The Dark Side of Beauty

Speciaal voor dit najaar komt Pupa met een mooie limited edition make-uplijn genaamd Pupa Milano The Dark Side of Beauty. Hun inspiratie: de sensuele en mysterieuze kant van iedere vrouw. De focus van de collectie ligt op de ogen. Ook ik maakte een mooie ooglook met producten uit deze nieuwe collectie. Benieuwd? Neem dan zeker een kijkje!

Pupa The Dark Side of Beauty

Multi-Reflective Smokey Eyeshadow

Deze lijn bevat een nieuwe oogschaduw, de Multi-Reflective Smokey Eyeshadow. Hij heeft een unieke textuur van zwarte pigmenten en pure kleuren. Dit zorgt voor hele mooie reflecties in het licht, waardoor de oogschaduw telkens wat anders is. Je kunt hem zowel droog als nat gebruiken, net wat jij wilt.

De textuur is zacht en fluweelachtig. De oogschaduw geeft een goede pigmentatie af, waardoor je een hele mooie look opbouwt. Ik heb hem zowel droog als nat aangebracht, waardoor je een mooie smokey look krijgt met een metallic effect op het ooglid. Hij is verkrijgbaar in 6 kleuren, waarvan ik kleur 003 Dark Copper kreeg. Ik vind het heel erg mooi, ook met het oog op de komende feestdagen! Deze oogschaduw kost €18,75 per stuk.


Extreme Kajal

De Extreme Kajal is niet nieuw, maar wel komen er dit keer 6 nieuwe kleuren bij. Dit oogpotlood geeft meteen een intense kleur af al bij één keer aanbrengen, zelfs op de waterlijn. Je kunt er dus een mooi strak lijntje mee trekken.

Het potlood heeft een hoge pigmentatie en een zachte en romige textuur. Heel fijn is dat het veegvrij is, dus hij blijft echt de hele dag perfect zitten. Ik kreeg kleur 002 Extreme Brown, een donkerbruine kleur die net eens wat anders dan dat standaarde zwart is. Heel mooi! De Extreme Kajal kost €17,95.

The Dark Side of Beauty collectie is echt top. De kleuren zijn heel erg intens en ideaal met het oog op de feestdagen. Je kunt er namelijk hele mooie feestelijke looks mee maken. Benieuwd naar de andere kleuren uit de lijn? Neem dan eens een kijkje op Pupa.nl. Hier kun je ze ook meteen shoppen.

Wat vind jij van het resultaat?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten