Pupa Wonder Me foundation

Pupa Wonder Me Foundation

Foundation is het ideale make-upproduct om een mooie perfecte huid te krijgen, maar tegelijkertijd is het ook oh zo moeilijk om de juiste variant voor jouw huid te vinden. Soms zit het te dik op je huid waardoor je dat pancake effect krijgt, soms doet het vrij weinig en soms ga je ervan glanzen als een discobol. Na jaren van onderzoek komt Pupa nu met de Pupa Wonder Me foundation, een nieuwe lichte foundation die een natuurlijke uitstraling met een perfecte teint combineert.

Pupa Wonder Me foundation

Laat ik voorop stellen dat ik echt een drama ben in het uitzoeken van een nieuwe foundation. Meestal hou ik me bij het oude vertrouwde omdat ik weet dat dat goed voor mij werkt. Ik wil namelijk altijd iets van een glans, maar ook weer niet te. Meer een glow zeg maar. Laat deze Pupa Wonder Me foundation dat nu net hebben! Het geheim zit hem in het speciale micronetwerk met ultraflexibele filmvormers welke een lichtgewicht film op de huid legt. Hier zie je niets van, want het lijkt samen te smelten met je huid. Een groot voordeel hiervan is dat het best veel maskeert en daardoor een egale teint geeft.

Natuurlijk ben ik het meteen gaan proberen en heb ik een voor foto gemaakt van mijn minst mooie kant. Het moment kwam als geroepen, want na de feestdagen had ik best een uitbraak aan oneffenheden. Je ziet het…om van te janken. De na foto is de foto waar ik een dun laagje van de Pupa Wonder Me foundation draagt. Ongelofelijk he?!

Mijn huid ziet er fris en egaal uit. De oneffenheden zijn nauwelijks nog zichtbaar en wanneer je er een blush en/of bronzer overheen doet zie je er al helemaal niets meer van. Dit mooie effect blijft de hele dag goed zitten en daarbij is de foundation bestand tegen water en vocht.

Heel fijn vind ik dat je hem niet voelt zitten. De textuur is extreem licht en het is net of je geen make-up draagt. Ook gaat mijn huid na een tijdje niet meer glanzen, iets wat bij sommige andere foundations wel het geval is. Ze zijn dan op het begin mooi, maar gaan uiteindelijk toch vet worden. Deze doet dat dus absoluut niet. Topper!

Ik ontving kleur 030 Medium Beige, welke eigenlijk net iets te donker is voor mijn huid. Beter was 020 Light Beige geweest. Het is dus geen verrassing dat ik onwijs blij ben met deze foundation en dit echt een aanrader vind. Hij kost €25,95 en is verkrijgbaar bij de bekende Pupa verkooppunten. 

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten