Pupa Zero Calorie Chocolate

Pupa Zero Calorie Chocolate

Chocolade, we houden er allemaal van. Alleen zijn die calorieën zo vervelend. Goed nieuws voor alle chocolade liefhebbers, want Pupa komt nu met de Pupa Zero Calorie Chocolate collectie. Deze limited edition lijn is heerlijk en prachtig, ook met het oog op de feestdagen. Ik ontving een tijdje geleden twee paletten uit deze geweldige collectie en vandaag laat ik ze uitgebreid zien.

Pupa Zero Calorie Chocolate

De Zero Calorie Chocolate collectie is geheel gebaseerd op het chocolade thema. De kleuren die worden gebruikt zijn donkerbruin, pittige beigetinten en cappuccino. Een erg leuk detail is dat de producten subtiel geparfumeerd zijn met chocoladetonen. Ik moet daar even aan wennen, maar vind het wel heel erg speciaal.

Pupa Zero Calorie Chocolate Highlighting Face Palette

In deze nieuwe collectie zitten twee soorten highlight paletten. Ik ontving kleur 002 Caramel Chocolate, met daarin drie geweldige kleuren. Er zit een hele lichte kleur in, een gouden kleur en een rozige kleur. Allemaal hebben ze prachtige shimmers die een heel mooi en feestelijk effect geven aan je make-up.

De kleuren zijn me echt op het lijf geschreven, want wat zijn ze mooi! Met een fluffy brush breng je het heel erg makkelijk aan. Je kunt goed voor subtiel gaan, maar het ook wat meer aanzetten voor een mooie partylook. Dit geweldige palette kost €29,95.

Pupa Zero Calorie Chocolate Eyeshadow Palette

Ook zitten er drie verschillende oogschaduw paletten in deze chocolade collectie. Alle drie zijn ze gebaseerd op een soort chocolade. Zo is er bijvoorbeeld Spicy Chocolate, Ruby Chocolate en Dark Chocolate. Elk palette bevat zeven kleuren die heel goed bij elkaar passen om zo de meest veelzijdige ooglooks te maken.

De kleuren bestaan uit vier verschillende texturen. Zo zitten er multireflecterende kleuren in, matte kleuren, kleuren met een satijnen finish en kleuren met een metallic finish. Ook deze oogschaduws zijn geparfumeerd. Ik ontving palette 001 Spicy Chocolate en vind dit ook weer fantastisch! De kleuren zijn zo mooi, warm van tint en passen heel goed bij mij als persoon. Het oogschaduw palette kost €29,95 per stuk.

Uiteraard heb ik een look gemaakt met de producten uit deze Pupa Zero Calorie Chocolate collectie. Ik vind het best goed gelukt. Hoewel ik voor nog redelijk subtiel ben gegaan kun je natuurlijk ook heel goed uitpakken voor een feestelijke look.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten