Purpuz Planner 2021

Purpuz Planner 2021

Vorige week kon je al lezen over de nieuwe Purpuz Family Planner en vandaag laat ik je graag de ‘gewone’ Purpuz Planner 2021 zien. Al enkele jaren gebruik ik deze fijne agenda, wat eigenlijk meer is dan een agenda. Mocht je hem nog niet kennen, lees dan zeker even verder, want ik laat je hem vandaag uitgebreid zien.

Purpuz Planner 2021

Met de Purpuz Planner 2021 combineer je makkelijk je sociale leven en je werk en is er ook nog eens plek voor persoonlijke groei. Hij leert je namelijk jouw eigen doelen te behalen. Ik denk dat we allemaal, met name in deze tijden, wat meer stress ervaren dan anders en juist daar is deze planner ideaal bij.

De Purpuz planner is een soort van agenda en biedt naast het bijhouden van allerlei afspraken ook een uniek stappenplan dat je naar jouw doel brengt. Het is tevens een uniek werkboek en biedt plek voor reflectie. Hiermee wordt je de verbeterde versie van jezelf!

De Purpuz Planner 2021 komt in drie kleuren: zwart, roze en grijs. Voorheen heb ik al eens grijs en roze gehad, dus nu was het tijd voor zwart. De hardcover is van stof en voelt lekker luxe aan. De gouden opdruk maakt het geheel compleet. Wat ik erg fijn vind is het formaat. Het is lekker groot en omdat ik mijn werk met mijn privé in één agenda combineer is dat ook nodig. Op die manier blijft het allemaal overzichtelijk en heb ik altijd alles bij de hand.


Maandoverzicht

Het fijne van deze planner is dat hij een handig en ruim maandoverzicht bevat. Ik gebruik dit voor mijn werk en plan hier mijn dagelijkse blogposts in. Het geeft mij overzicht en voor mij werkt het prettig. Werkafspraken etc. zet ik overigens in het weekoverzicht tussen mijn privé afspraken door.


Weekoverzicht

Dat brengt me meteen bij het weekoverzicht. Ook dit is lekker uitgebreid en je hebt per dag genoeg ruimte om te schrijven. Ik weet dat dit bij veel planners anders is, dus super dat je hierin alles kwijt kunt wat je zou willen. Per week heb je ruimte voor het stellen van doelen, een to-do lijstje voor zowel privé als werk apart en een ruimte voor creativiteit. Ook kun je dagelijkse doelen stellen en geeft de planner je per dag ruimte voor een overwinning en een groeimoment. Dit zijn allemaal kleine dingen die je in andere planners niet terug zult vinden en wat die persoonlijke groei juist mogelijk maken.

De planner werkt niet alleen fijn voor jouw eigen persoonlijke groei, maar je kunt hem natuurlijk ook inzetten voor de groei van je business. Vertaal de doelen naar bedrijfsdoelen en vul alle kleine opdrachten in vanuit het oogpunt van jouw bedrijf. Op die manier krijg je wellicht nieuwe inzichten en groeit je bedrijf zoals jij dat zou willen.


Reflectie

Na elke maand is er tevens een maandreflectie. Je merkt het wellicht al, reflectie komt veel terug in deze planner. Dat is niet voor niets, want als je de doelen en de gemaakte stappen niet bespreekt is er geen groei mogelijk. Sta stil bij de dingen die je hebt gedaan en hoe je het hebt aangepakt. Wat kan er beter? Op die manier maak je die gewenste groei door!

Ik ben heel erg blij met deze Purpuz Planner en ga hem vol goede moed gebruiken. Ik denk ook dat ik hem voor zowel mijn privé als mijn bedrijfsgroei inzet en hopelijk kan ik dat mooi combineren. Ik heb in ieder geval veel zin om ermee aan de slag te gaan!! De Purpuz Planner 2021 kun je online bestellen op Purpuz.com en Bol.com en is er al vanaf €36,05. Leuk weetje: hij staan al jaren op #1 bij Bol.com!!

Ken jij de Purpuz Planner al?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten