Qiriness My Radiance Ritual Home Spa Kit

Qiriness My Radiance Ritual Home Spa Kit

Ken jij het beautymerk Qiriness al? Ik heb het ooit eens in een beautybox gehad volgens mij, maar weet niet meer precies om welk product het ging en wat ik er toen van vond. Tijd om daar verandering in te brengen. Ik ontving onlangs de Qiriness My Radiance Ritual Home Spa Kit met daarin 4 heerlijke producten voor een mini spa momentje thuis.

Qiriness My Radiance Ritual Home Spa Kit

De Qiriness My Radiance Ritual Home Spa Kit is ideaal om jezelf thuis af en toe te trakteren op een spa momentje. Ook zijn de producten ideaal om mee te nemen op vakantie, want ze hebben een kleinformaat. In het kitje zit de Radiant Enzymatic Buffing Cream, de Herbal Facial Steam Bath, het Radiance & Energy Mask en het Radiance Booster Masker. Je kunt alle producten stapsgewijs na elkaar gebruiken.

Radiant Enzymatic Buffing Cream

Deze enzymen crème zorgt voor een geëxfolieerd effect zonder het gebruik van scrubkorrels. De enzymen doen dit voor je en zorgen ervoor dat je huid straalt en glad wordt. Fijn, want in de zomer gebruiken we niet zoveel make-up en willen we wel een mooi en stralend huidje. Hij voelt wat dik aan op de huid en ruikt niet zo heel lekker. Je kunt deze crème 30 seconden op de huid laten inwerken en spoelt het erna af. Je ziet meteen al dat je huid iets rustiger en egaler lijkt te zijn.

Herbal Facial Steam Bath

Om jezelf te verwennen kun je een heerlijk stoombadje maken. In het water gooi je deze tablet die er makkelijk in oplost en een heerlijk aroma geeft. Hang je hoofd erboven met een handdoek erover en geniet van de warme stoom op je huid. Het opent de poriën zodat vuil eruit kan en jouw huid mooi en schoon wordt.

Radiance & Energy Mask

Nu je porien open zijn is het tijd voor een maskertje. Dit Radiance & Energy masker pept de huid weer lekker op en zorgt voor die mooie glow. Je kunt het 1 tot 2 keer per week gebruiken en brengt het in een dikke laag aan op je gezicht en hals. Laat het vervolgens 10-15 minuten intrekken en spoel daarna af. De textuur is als een lekker gelmasker en het ruikt heerlijk!

Radiance Booster Masker

Tot slot kun je afsluiten met het Radiance Booster masker. Dit masker bevat rozenblaadjes en is een sheet mask. Het serum voorziet de huid van flink wat vocht en zorgt voor die mooie natuurlijke glow. Wanneer je het sheet mask op de huid hebt kun je de huid nog even goed masseren. Doe dit met je vingers of met een beautytool, zoals een roller. Op die manier haal je alles uit het masker. Na maximaal 20 minuutje haal je het masker af en kun je het overtollige serum nog in de huid masseren.

Qiriness My Radiance Ritual Home Spa Kit is een superleuke manier om het merk te leren kennen en om de producten te leren gebruiken. Ik ben er weg van en vind met name het Radiance & Energy maskertje heel erg fijn. Qiriness is verkrijgbaar bij Beautytasting.com en Douglas.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten