Raamdecoratie voor in onze erker

raamdecoratie

Volg je me op Instagram, dan weet je misschien wel dat onze verbouwing weer wat begint op te schieten. Tijdens de feestdagen heeft het een tijdje stilgelegen, maar onlangs zijn de nieuwe kozijnen geplaatst en is er uitgebroken. Superspannend allemaal, want het krijgt allemaal wat meer vorm zo. Ook al lopen de bouwwerkzaamheden goed volgens planning, toch moeten we zelf ook nog aan de bak. Zo moeten we o.a. voor nieuwe raamdecoratie kijken, want de oude vouwgordijnen passen niet meer. Vandaag geef ik je enkele tips bij het uitkiezen van een geschikte raamdecoratie en vertel ik je wat meer over wat het hier zal gaan worden.

Begin op tijd met oriënteren!

Eerlijk is eerlijk, ik moet toegeven dat wij moeilijk zijn in het maken van beslissingen. Voordat we een nieuwe vloer, nieuwe meubels of in dit geval nieuwe raamdecoratie hebben gevonden zijn we serieus weken verder. Voor ons is het dus van belang dat we op tijd met onze zoektocht beginnen. Onze oude vouwgordijnen passen niet meer in de erker en aangezien we op het nieuwe rolluik moeten wachten moet er wel echt snel wat voor het raam komen te hangen. Heb je dus net als ons een bepaalde planning, begin dan op tijd met je zoektocht!


Meerdere opties

Er zijn meerdere opties wat raamdecoratie betreft. Zo zijn er vouwgordijnen, maar ook rolgordijnen. Deze zijn er in allerlei verschillende soorten kleuren en stoffen en zijn wat uitstraling betreft een stukje strakker dan vouwgordijnen. Op de slaapkamers hebben wij rolgordijnen en dat is echt heel mooi. Belangrijk is dat je mooie rolgordijnen op maat laat maken. Zo passen ze perfect bij je ramen en kun je ze geheel naar wens laten maken.


Kies met je hart!

Nog een optie zijn plissegordijnen of jaloezieën. Plissegordijnen maatwerk werkt hetzelfde als bij andere raamdecoratie. Ook deze zijn er in verschillende soorten en kleuren. Voor in onze erker is dit niet zo geschikt, maar voor een industriële stijl en in de keuken is het wel heel erg mooi vind ik. De belangrijkste tip die ik je kan geven is: kies met je hart!

Voor onze erker willen we wellicht weer opnieuw witte vouwgordijnen. Het straalt iets meer warmte uit en juist dat willen we heel graag. Binnenkort gaan we onze zoektocht beginnen en hopelijk komen we hier snel uit, zodat we niet te lang in de spreekwoordelijke kijker zitten.

Welke raamdecoratie heb jij in huis?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten