Reinig je huid met de Bioré cleansers!

Biore Cleansers

Reinig jij tweemaal per dag je huid? Het reinigen van je huid wordt helaas nog sterk onderschat, want jongens…het is zo belangrijk! Reinig je je huid niet goed, dan heeft het aanbrengen van een huidverzorging ook niet zo heel veel zin. Stoffen kunnen dan niet goed hun werk doen en onzuiverheden hopen zich op met alle gevolgen van dien. Vandaag laat ik je kennismaken met de Bioré cleansers!

Nu we wat meer naar buiten gaan is dat natuurlijk genieten geblazen, maar wist je ook dat het voor je huid negatieve effecten heeft? Je huid wordt namelijk blootgesteld aan luchtvervuiling en fijnstof. Ook transpiratie en vette zonnebrandcrèmes maken je huid niet vrolijker, waardoor een huid al snel onrustig wordt. Denk hierbij aan onzuiverheden, verstopte poriën en andere huidproblemen. Elke dag in de ochtend en avond reinigen is dus heel belangrijk en Bioré helpt je daarbij!

Bioré Anti-puistjes Cleanser met houtskool

Als beautyliefhebber zul je vast wel weten dat houtskool onwijs goed is voor een onzuivere huid. Het trekt onzuiverheden als het ware als een magneet aan om ze moeiteloos te verwijderen van je huid. Niet voor niets is deze cleanser met houtskool dan ook ideaal voor de acne huid. Ik heb er helaas zelf mee te maken en hoewel het nu onder controle is moet ik echt passende producten blijven gebruiken. Doen ze te weinig voor mijn huid op het gebied van reinigen en zuivere verzorging? Dan merk ik dat al heel snel en komen onzuiverheden weer naar boven.

Door met deze houtskool reiniger te reinigen maak je je poriën goed schoon. Hij bevat salicylzuur en is olievrij. Hij zorgt voor een diepe reiniging en maakt de poriën goed schoon. Mijn huid glanst soms best veel en ook daar helpt hij bij, want hij geeft een mat resultaat. Heb je een uitbraak van puistjes of onzuiverheden? Na een tijdje deze cleanser gebruikt te hebben wordt je huid weer rustig en ga je het terugzien. Een pompflacon van 200 ml. kost €9,99.

Bioré Diepe Porie Cleanser met Houtskool

Heb je een vette huid, dan kun je het beste gaan voor de Diepe Porie cleanser met houtskool. Hij lijkt erg op voorgaande cleanser, maar deze neemt twee keer meer vuil en onzuiverheden op dan een normale cleanser. Het is dus echt een krachtpatser. Deze cleanser is ideaal voor de normale en vette huid en reinigt de huid diep.

Ik heb deze cleanser al eens eerder gebruikt en hij werkt prima. Ook bij mijn acnehuid overigens doet hij prima zijn werk. Heb ik echt uitbraken door bijvoorbeeld een onrustige periode, dan gebruik ik wel liever de speciale acne cleanser van hierboven. Ook deze pompflacon heeft een inhoud van 200 ml. en kost €8,99.

Bioré Dagelijks Zuiverende Cleanser met Rose Quartz en Houtskool

Tot slot nog een cleanser met houtskool is deze mooierd! Voor mij springt hij er echt uit in de schappen door zijn mooie kleur en bijpassende label. Deze cleanser is geschikt voor de normale en vette huid en reinigt de poriën ook weer diep. Naast houtskool bevat hij rose quartz en dat zie je. Hier wordt je toch meteen vrolijk van?!

Naast dat deze cleanser je huid goed reinigt ontstresst hij hem ook. Hij ruikt ontzettend lekker en subtiel bloemig en alleen dat al zorgt voor een ontspannen momentje voor jezelf. De textuur bevat fijne shimmertjes, maar geen paniek. Deze blijven niet op de huid liggen en spoel je er gewoon weer van af. Een schoon huidje krijgen is nog nooit zo leuk geweest 🙂 Deze mooie cleanser kost €10,99 voor een inhoud van 200 ml.

Deze Bioré cleansers zijn verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen.

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten