Heb je reiservaring? Wordt dan travel networker!

Venice Beach

Voordat we onze dochter Benthe kregen hebben mijn man en ik veel gereisd. We hebben best al veel mooie plekjes van de wereld mogen zien, maar hebben uiteraard ook genoten van heerlijke zonvakanties. Bijna al onze vakanties heb ik zelf samengesteld. Dat was niet alleen erg leuk om te doen, ook scheelde het enorm veel geld. Hierdoor heb ik de nodige reiservaring opgedaan en niet alleen kun je daar vrienden en familie mee tippen, ook kun je er je bijbaantje van maken door travel networker te worden. Leuk om wat extra’s te verdienen voor bijvoorbeeld je vakantie!

Zoals ik al net zei, mijn man en ik hebben best veel gereisd. Zo zijn we naar Ibiza geweest, Curaçao, Mexico, Miami, L.A., Las Vegas, San Francisco, New York, maar ook Griekenland en het vasteland van Spanje. De reizen in Amerika heb ik allemaal zelf los geboekt en uitgezocht. Zonder dit hadden we veel vakanties niet kunnen doen, omdat het anders gewoonweg te duur werd. Over al deze reisbestemmingen vertel ik je binnenkort uitgebreid meer, inclusief foto’s!

Omdat ik hierdoor de nodige reiservaring heb opgedaan zou ik als travel networker aan de slag kunnen gaan. In mijn verre verleden heb ik ook nog eens de MTRO (toerisme) gedaan, dus dat sluit helemaal goed aan. Over deze optie heb ik serieus nagedacht, want hoe fijn zou het zijn om vanuit huis te kunnen werken en hierbij zelf je uren te kunnen indelen? Je kunt kiezen of dat parttime is, maar kunt er ook fulltime voor gaan. Voor iemand zoals mij met een gezin is het ideaal!

Travel networker kun je worden bij Amondo. Dit is een netwerk waar je je aanmeldt en de eerste drie maanden op proef vrijblijvend kunt meedoen. Erna ga je €23,- per maand betalen en krijg je 5-7% commissie van de reissommen van de reizen die je hebt geboekt. Uiteraard kun je er ook je eigen vakantie mee boeken, dus kosten van deelname heb je zo terugverdiend. Heb je een groot netwerk dat veel reist, denk hierbij aan vrienden, familie, maar ook collega’s en kennissen, en heb je zelf reiservaring? Dan kun je bij Amondo aan de slag en zo lekker wat centjes bijverdienen met reiskennis. Om bijvoorbeeld weer mee op vakantie te kunnen gaan!

Heb je door je reizen al veel reiservaring opgedaan?

– samenwerking –

6 gedachten aan “Heb je reiservaring? Wordt dan travel networker!”

  1. Ik hou ook van reizen. Ik heb al verschillende plekken op de wereld gezien waarvan Curaçao toch wel het mooiste was tot nu toe! Ik zou ook graag nog een keer naar Amerika willen gaan, lijkt me zo cool!

  2. Heel interessant. Ik reis altijd gewoon binnen Europa, dus ik zou me minder snel aanmelden. Maar ik kan me voorstellen dat de mensen die verre reizen maken dit gaan doen.

  3. Wat een leuk weetje weer over jouw zeg. Ik wist niet dat je al zoveel gezien had heel gaaf en stoer om alles zelf te boeken en te regelen. Ik ben denk ik te bang dat ik dan dingen over het hoofd zou zien en vergeten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten