Republic of Fragrances geurkaarsen + winactie!

Republic of Fragrances

Geurkaarsen…rond deze tijd van het jaar brand ik ze dagelijks. Een fijn geurtje in huis en dat gezellige gevoel van een kaarsje is echt heerlijk. Tijd dus om een mooi merk aan jullie voor te stellen: Republic of Fragrances! Het zijn schone kaarsen (wat dat inhoudt vertel ik je zometeen) en komen in tal van heerlijke en high end geuren. Benieuwd? Ik vertel er vandaag alles over en er is nog een winactie, waarbij je kans maakt op jouw eigen geurkaars!

Republic of Fragrances

Republic of Fragrances is een Nederlands merk. Ik vind het altijd heel erg bijzonder wanneer mooie en luxe merken als dit uit Nederland komen. Blijkt maar weer dat we als Nederlands volkje toch aardig wat in onze mars hebben! Voor de kaarsen wordt gebruik gemaakt van bio soja wax en essentiële oliën. Hierdoor ruiken ze heel puur en intens. Goed om te weten is dat ze de gepatenteerde Clean Burn Technologie bevatten, wat inhoud dat de lont zo geprepareerd is waardoor er geen directe verbranding van de essentiële oliën is. Er komt dus geen rook, walm of anders van af.

Inmiddels heeft Republic of Fragrances 7 geurkaarsen en 7 roomsprays ontwikkeld. De roomsprays hebben overigens een geurpercentage van rond de 20%, in vergelijking met de ‘normale’ roomspray waar maximaal 10% in zit. Terug naar de geurkaarsen, want daar gaat dit artikel over. Er zijn dus 7 varianten, waarvan Nosce Orbis de nieuwste is. Dit is een echte winterse geur en wordt daarom ook wel ‘kerstkaars’ genoemd. Uiteraard kun je hem het hele jaar door branden. Hij bevat kaneel en kruidnagel. Ik ben hier heel erg benieuwd naar, want kerstmens dat ik ben ga ik hier gegarandeerd heel erg blij van worden!

Een andere favoriet hier is Dias Nata, welke wilde vijg en neroli bevat. De geur is zacht en zoet en vormt een heerlijke warme zomergeur. Voor de winter doet hij het stiekem eigenlijk ook heel goed. Ik vind hem superluxe! Naast mijn twee favorieten zijn er nog de Bona Fide met sandelhout en ylang ylang, Hora Noir met Oudh en kruiden, Spes Bona met kasjmier en rook, Hora Blanca met magnolia en muskus en Gloria Victis met granaatappel.

Voor de kaarsen van Republic of Fragrances geldt dat je ze het beste minimaal 2 uur kunt laten branden. Zo zorg je ervoor dat de wax aan de bovenkant volledig smelt en je daardoor geen gat in je kaars brand. Hij brandt zo volledig op. Wanneer de wax gesmolten is kun je de kaars uitblazen, want doordat de wax nog warm is blijven de essentiële oliën zich verspreiden. Let ook altijd even op het lont, want dit kun je het beste trimmen tot 5mm en eventuele ‘paddenstoelen’ die bovenaan het lont zitten verwijderen.

Winactie!

Zoals ik al eerder zei is er een geweldige winactie. Namens Republic of Fragrances mag ik een geurkaars weggeven (en wel dé kerstgeur!!). Dat doe ik op Instagram (klik om mee te doen). Hoe en wat lees je in de desbetreffende post daar.

Mijn ervaring met de geurkaarsen van Republic of Fragrances is fantastisch! De geuren zijn heerlijk (ik heb ze een tijdje geleden bijna allemaal geroken in Bussum bij Labo-Noir), zijn heerlijk luxe en hebben een geweldig mooie verpakking. Hierdoor zijn ze top om cadeau te doen met de feestdagen! De geurkaarsen kosten €29,- en branden ongeveer 45 uur (bij juist gebruik). Zeker een goede prijs dus! Je shopt deze geweldige geurkaarsen bij Labo-Noir in Bussum en online op Labo-noir.com.

Ga jij meedoen aan deze toffe winactie?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten