Review: Abysk Facial Pure

Abysk Facial Pure

Een tijdje geleden reviewde ik al eens een product van ABYSK. Het beviel toen al goed, maar naast de eerder gereviewde olie hebben ze uiteraard nog meer fijne producten. Zo is er bijvoorbeeld de ABYSK Facial Pure. Dit is ook weer een olie welke uit maar 1 ingrediënt bestaat. Heel uniek voor de beautywereld, want normaal gesproken worden er allemaal toevoegingen aan gedaan. Wat dit ingrediënt is en wat het product voor de huid doet lees je in deze review!

ABYSK Facial Pure

ABYSK Facial Pure is ook een gezichtsolie, alleen bevat deze dus maar één ingrediënt, namelijk 100% biologische, Ecocert gecertificeerde Abyssinian olie. Deze olie is rijk aan omega vetzuren, vitamines en mineralen en zorgt voor een beschermende lipidenbarrière. Tevens houdt het vocht vast waardoor de huid gedurende de dag van vocht wordt voorzien. Het is dus een fijne hydratatiebooster! 

Deze ABYSK Facial Pure komt in een kenmerkende flacon. Alle producten van het merk zijn in het zwart verpakt. Ik vind dit zeer luxe ogen! Fijn is dat de olie in een pompflacon komt, want zo kun je goed doseren en heb je geen verspilling. Bij dit soort producten moet je namelijk niet teveel product gebruiken.

De textuur is als een dunne olie. Hierdoor smeert het heel fijn uit over de huid. Bij mij laat het een ietwat vet laagje achter. De huid is onmiddellijk verzacht en wanneer je last heb van een trekkerige huid is dat meteen verleden tijd hiermee. Naast dat de olie op een natuurlijke manier hydrateert kalmeert en herstelt hij ook. Hij verstopt de poriën niet en remt roodheid af. 

De ABYSK Facial Pure kun je tweemaal daags gebruiken, zowel in de ochtend als avond. Persoonlijk zou ik hem enkel in de avond gebruiken, aangezien hij bij mij de huid ietwat vet maakt. Bij het dragen van make-up is dat niet zo fijn. Dat is echter bij mij het geval, bij jou kan dat totaal anders zijn natuurlijk! De olie komt in een flacon van 30 ml. en is geschikt voor alle huidtypen. Hij kost €29,95 en is online te bestellen op Abysk.nl.

Gebruik jij wel eens een gezichtsolie?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Review: Abysk Facial Pure”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten