Review: Alessandro Spa Urea Power Repairing Foot Cream

Alessandro Spa Urea Power Repairing Foot Cream

Hoe zit het met jouw voetverzorging? Regelmatig smeren met een goede voetcrème is echt aan te raden. Een fijn product hiervoor is de Alessandro Spa Urea Power Repairing Foot Cream. Hij biedt een intensieve verzorging voor droge voeten en is dus ideaal wanneer je last hebt van eelt etc. Het maakt je voeten gladder en vermindert de ontwikkeling van drukpunten. Zeer belangrijk dus voor poezelige voetjes. Ik review deze crème vandaag uitgebreid.

Alessandro Spa Urea Power Repairing Foot Cream

Deze Urea Power Repairing Foot Cream bevat maar liefst 15% Urea dat een intensieve boost geeft voor de hydratatie van je voeten. Dat is ideaal voor extreem droge voeten. De reden dat de voeten van sommige mensen droger zijn dan die van andere mensen is dat het niveau van urea in de huid afneemt naarmate men ouder wordt. Dit betekent dat de huid droger wordt als je ouder wordt. Een droge huid begint met vochtverlies van de huid, waardoor de huid ruwer wordt en gaat schilferen. Het kan jeuken en er kunnen barstjes ontstaan. Als je dit niet verzorgt wordt het alleen maar erger en kun je zelfs huidschade ervan oplopen. De huid is dan extreem trekkerig en jeukt en er kunnen (diepe) kloven ontstaan die zeer pijnlijk kunnen zijn. Goed dus om een intensieve hydratatie aan je voeten te blijven geven.

De textuur van de crème is vrij licht en dun en smeert daardoor heel fijn uit. Het voelt ontzettend zacht aan op de huid en ruikt heerlijk fris naar eucalyptus. Voor je voeten is dit heerlijk verfrissend. De textuur trekt snel in en laat geen voelbaar en plakkerig laagje achter. Heel fijn!!

Waardoor krijg je een droge huid?

Je kunt een droge huid door allerlei oorzaken krijgen. Het wordt veroorzaakt door invloeden die de huidbarrière aantasten, zoals een te heet bad, te lang douchen, chloorwater, maar ook door verwarmde lucht van bijvoorbeeld de verwarming.

Deze Alessandro Spa Urea Power Repairing Foot Cream is verrijkt met urea en andere natuurlijke hydratatiefactoren. De formule is vrij van microplastics, siliconen en minerale oliën en de formule is vegan. De tubes zijn recyclebaar. Een tube heeft een inhoud van 75 ml. en kost €11,25. Je kunt hem direct online bestellen op Beautytasting.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten