Review: Alessandro Striplac Deluxe starter kit

Alessandro Striplac Deluxe Starter Kit

Een dikke hoera voor Alessandro Striplac, want deze nagellak bestaat maar liefst 10 jaar! Dat is een hele poos en dus zeker ook een mijlpaal. Tegenwoordig is het merk hipper dan ooit en dat snap ik, want Striplac is ideaal! Speciaal om dit jubileum te vieren kreeg ik de Alessandro Striplac Deluxe Starter kit. Wat er allemaal in zit lees je in deze review!

Alessandro Striplac

Mocht je Striplac nog niet kennen, dan heb je echt wat gemist. Deze nagellak is ideaal voor drukke vrouwen en moeders. Voor carrière tijgers die weinig tijd hebben en voor alle vrouwen die zelf hun nagels willen doen in plaats van naar de nagelsalon te moeten gaan. Met dit systeem kun je namelijk makkelijk thuis zelf je nagels doen en heb je 2 tot 3 weken lang plezier van mooie nagels. Zonder chippen overigens, want het is solid as a rock!

Striplac, oftewel Striplac Peel or Soak van Alessandro is vegan en met slechts twee laagjes ben jij in een paar minuten tijd voorzien van mooie nageltjes. Je moet deze nagellak laten uitharden onder de LED lamp, maar het verwijderen is niet zo erg dan bij gel. Gel moet je namelijk echt wegvijlen en juist dat kost heel veel werk en energie. Ik heb daar nooit tijd voor en zin in, dus sla ik dit meestal over. Striplac werkt echter anders, want dit kun je zonder al te veel moeite verwijderen. Je kunt het er namelijk zelf af peelen of soaken. Je nagels worden hier niet door aangetast en blijven in een perfecte conditie.

Natuurlijk ken ik Alessandro Striplac al langer en het heeft onwijs veel voordelen. Je kunt het namelijk zelf thuis doen en hebt een resultaat dat lekker lang houdbaar is. Het aanbrengen gebeurt snel en is streepvrij. Je hebt d.m.v. de LED lamp een korte droogtijd en je nagels kunnen meteen tegen een stootje. Het verwijderen is tot slot heel makkelijk!

Deluxe Starter Kit

Alle producten van Alessandro Striplac zijn apart verkrijgbaar. Het merk heeft 100 verschillende trendy kleuren lakjes en ook de basislak en de lamp is los verkrijgbaar. Mocht je ermee beginnen, dan raad ik je echter aan om deze Deluxe Starter Kit te nemen. Hier zit namelijk alles in om direct ermee te kunnen beginnen. Speciaal voor het tienjarig bestaan van deze lak is er een supertoffe Limited Edition kit gelanceerd met een wel heel bijzondere lamp. De inhoud bestaat uit de allernieuwste LED lamp in limited edition kleur, namelijk rosé goud, 4 Striplac kleuren, de topcoat, reinigingspads, een bokkenootje, polijstvijl, soak off remover wraps en de soak off liquid.

De kleuren die erin zitten zijn prachtig! Ik laat ze hier op het staaltje zien, want mijn felle kleur van mijn gelnagels vertekent anders het beeld. De kleuren zijn Creme de la Creme, Cheers, That’s Amore en Flower Crown. De prijs voor deze Alessandro Striplac Deluxe starter kit is vanaf €109,95 & de reguliere pro (10 years) starterkit €89,95. Striplac Peel or Soak is o.a. verkrijgbaar bij: Beautytasting.com, Douglas.nl & geselecteerde luxe parfumerieën en drogisterijen.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten