Review: Anas Crystal Care

ANAS Crystal Care

Ken je ANAS Crystal Care nog? Een hele tijd geleden schreef ik hier al over en nog steeds is het merk helemaal booming. Mocht je het nog niet kennen, ANAS Crystal Care is een bijzonder Nederlands huidverzorgingsmerk dat de wetenschap achter kristallen combineert met de spirituele aspecten waar de edelstenen om bekend staan. Ze zijn het allereerste bedrijf dat een puur stukje kristal gebruikt in al hun producten.

ANAS Crystal Care

Kristallen worden al eeuwenlang gebruikt in rituelen over de hele wereld om lichaam en geest te zuiveren. ANAS Crystal Care gebruikt dit in hun producten. Het is een holistisch huidverzorgingsmerk en de unieke producten zijn gemaakt van rijke oliën en mineralen. Ze hebben een gepatenteerde technologie ontwikkeld waardoor het kristal in de producten continu voedende mineralen afgeeft. 

Body Mist

Heel apart natuurlijk, maar hoe ziet dat er nu uit? In zowel de Body Mist als de Showergel kun je het goed zien. In de flacon zit een echte edelsteen. Laat ik beginnen met de Body Mist, want jongens wat is deze lekker! Hij bevat een stukje bergkristal. De formule is verrijkt met wild indigo-extract en vulkanisch water. Dat laatste zuiver, herstructureert en hydrateert de huid. Wild indigo-extract stimuleert de afgifte van endorfine, waardoor je je meteen verfrist en gelukkiger voelt. Het is echt een oppepper voor je humeur. De geur is serieus heerlijk!! De Body Mist komt in een sprayflacon van 100 ml. en kost €30,-.

Showergel

Met de showergel spoel je heerlijk alle zorgen van je af. Ook deze bevat een stukje kristal, namelijk de kwarts kristal. De formule bevat het zuiverende vulkanische water, wat weer weldadig is voor de huid. Hij maakt de huid goed schoon en ruikt heerlijk! Ook dit werkt onwijs goed door op je humeur. Hij is er in een 100 ml. variant (€15,-) en 250 ml. (€25,-).

Body Milk

Na het douchen smeer je heerlijk nog na met de body milk. Ook dit product bevat vulkanisch water, waar nog avocado-olie aan is toegevoegd. Dit is rijk aan vitamine A, E en D. Het bevat bergkristal dat de elektrische lading van je lichaam neutraliseert. Het kristal heeft een kalmerende en balancerende werking op je lichaam en geest. De bodylotion is vrij dun van textuur en smeert heel erg goed. Het trekt razendsnel in en laat je huid lekker soepel aanvoelen. Een flacon van 100 ml. kost €20,- en 250 ml. kost €35,-. 

Handcrème

Tot slot laat ik je nog de handcrème zien. Deze komt in een fijne pompflacon van 100 ml. Omdat de handen in de winter een speciale en goede verzorging nodig hebben is het belangrijk om ze regelmatig in te smeren met een fijne handcrème. Deze voedt en beschermd en maakt de huid heerlijk zacht. Ook deze crème bevat een stukje bergkristal. De formule is verrijkt met biologische olijfolie, wat de huid soepel maakt, en vulkanisch water, wat zuivert en hydrateert. De geur is heerlijk, wat houtachtig en kruidig. Ik hou hiervan! Een pompflacon van 100 ml. kost €25,-.

Het mag wel duidelijk zijn dat deze producten van ANAS Crystal Care top zijn! Naast dat ze een geweldige werking hebben en goed doen voor je humeur zien ze er ook nog eens prachtig uit. De flesje hebben de vorm van kristallen, heel uniek! De producten van ANAS Crystal Care zijn te koop op Anascrystal.care.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten