Review: Bambook Desktop

Bambook Desktop

Je kent het wel: notities maken tijdens je werk of studie kun je als de beste, maar vervolgens heb je er zoveel op verschillende blaadjes dat je het niet meer compleet hebt. Of erger nog, je bent delen kwijt. Bambook snapt dat ook heel goed en komt daarom met een oplossing: de Bambook Desktop. Wat het precies is en hoe het werkt vertel ik je vandaag.

Bambook Desktop

Als je van to do lijstjes houdt dan is Bambook Desktop jouw nieuwe beste vriend. Hier kun je namelijk mee blijven schrijven maar belast je het milieu niet teveel met al het papier dat ermee gemoeid gaat. Als ik namelijk naar mezelf kijk heb ik voor alles lijstjes: to do lijstjes voor het poetsen, voor het werk, voor de boodschappen, het weekmenu en afspraken. Heel wat blaadjes dus en telkens gooien we die weg. Eigenlijk is dat best zonde, want het kan dus veel makkelijker en beter voor het milieu.

Bambook Desktop is een uitwisbaar notitieboek incl. pen waarmee je lijstjes kunt blijven maken, zonder ook maar één blaadje weg te gooien. Hij is tevens ideaal voor je werk, want door het fijne formaat past hij perfect bij je computer, tablet of laptop.

De bladzijden van de Bambook Desktop bevatten handige voorgedrukte to do lijstjes waar je zelfs vinkjes in kunt zetten wanneer je deze taken volbracht hebt. Ook kun je erin aangeven of het belangrijk is, om zo een overzicht te hebben van je prioriteiten. Helemaal fijn voor het werk, want soms heb ik zoveel verschillende dingen om aan te denken dat ik het overzicht kwijt ben. Hiermee is dat dus zeker verleden tijd.

Mocht je iemand van het schetsen of krabbelen zijn? Dan kun je ook hier je lol mee op, want na de to do lijstjes zijn er genoeg bladzijden die blanco zijn. Deze kun je dus gebruiken voor het maken van aantekeningen tijdens bijvoorbeeld een meeting. Er zitten genoeg bladzijden bij zodat je ook genoeg kunt opschrijven. Standaard wordt een Bambook geleverd met 2 to do pagina’s en daarnaast kun je kiezen uit dotted, ruit of blanco paginabedrukking.

Bij de Bambook Desktop zit een stift met aan de achterkant een eraser. Hier veeg je jouw notities dus mee uit, zodat je het boekje opnieuw kunt gebruiken. Je hoeft overigens niet bang te zijn dat je jouw aantekeningen met de hand uitveegt, want na 5 seconden is het droog en kan dit niet meer gebeuren. Voor kleine aanpassingen is deze eraser fijn, maar wanneer je complete pagina’s wilt uitvegen kun je het beste een vochtig doekje gebruiken. Handig is ook de elastiek waarmee je het boekje dichtmaakt.

Ook heel handig: met de app kun je al jouw aantekeningen bewaren. Je maakt je aantekeningen namelijk digitaal met hun Bambook Scan App en kunt ze in mappen bewaren. Zo kun je bijvoorbeeld voor elk onderwerp of voor elke soort notitie een map maken zodat je het overzicht houdt.

Omdat Bambook om het milieu geeft (daarom hebben ze ook dit product ontwikkeld) gaan ze nog een stapje verder. Voor elk verkocht item planten ze namelijk een boom en wanneer jij jouw ervaring met Bambook deelt en hen tagt op Instagram planten ze nog eens een extra boom. Supergoed dus!! De Bambook Desktop is te koop via Bambook.org en kost €19,95. Met de code ‘BambookDB10‘ krijg je 10% korting!

Let op: dit zal je laatste notitieboek zijn 😉

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten