Review: Biotherm Oil Therapy

Pour Vous 14 Biotherm Oil Therapy

Vandaag geef ik jullie weer een fijne review. Dit keer van de Biotherm Oil Therapy. Deze fijne bodylotion doet veel goeds voor je huid en zorgt ervoor dat je huid gaat stralen. Omdat we dat allemaal wel willen wanneer we in onze blote benen en blote armen gaan flaneren is het echt een product dat je nu in het voorjaar goed kunt gebruiken.

Biotherm Oil Therapy

De Biotherm Oil Therapy verzacht en hydrateert de droge huid. Heb je niet direct last van een droge huid? Probeer hem dan zeker ook eens, want ook dan kan hij je huid die mooie glow geven. De bodylotion bevat namelijk 3 frisse oliën. Passiebloemolie is rijk aan omega 3 en 6 en heeft voedende en verfrissende eigenschappen. Abrikozenolie is rijk aan essentiële vetzuren en verzacht daarmee de droge huid. Het maakt de huid heerlijk glad. Muskusrozenolie tot slot is ook rijk aan omega 3 en 6 en werkt weer net wat anders. Het heeft namelijk een verstevigende en regenererende werking. Het resultaat is een heerlijke zachte en soepele huid met een mooie glow.

De bodylotion komt in een fijne grote pompflacon met een inhoud van 400 ml. Daar kun je dus wel even mee vooruit. Het pompje vind ik zelf heel erg fijn, want je werkt er schoon mee. Ook kun je er goed mee doseren. De textuur vind ik erg prettig. Het is niet te dik en niet te dun waardoor het heel goed smeert. Het huidgevoel is erg comfortabel en mocht je last hebben van een droge huid dan merk je meteen dat dat trekkerige gevoel verdwijnt en plaats maakt voor soepelheid en zachtheid. De bodylotion trekt goed en snel in en laat geen plakkerig of vettig laagje achter. Een bijkomend voordeel is dat de geur heerlijk fris is, perfect voor deze tijd van het jaar!

De Biotherm Oil Therapy is geschikt voor dagelijks gebruik. Gebruik hem lekker na het douchen en je bent helemaal klaar om de dag goed te beginnen. Hij is met name geschikt voor de droge huid, maar past ook goed bij een normale huid. Een flacon van 400 ml. kost €26,60 en is online verkrijgbaar bij Pourvous.nl.

Met welke bodylotion smeer jij momenteel?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten