Review: Bondi Sands Self Tan Foam, Milk en Eraser

Bondi Sands

Je kent het wel: een zelfbruiner kan soms best nadelig werken en soms kunnen er wat vlekken ontstaan. Soms wil je gewoon voor één avondje een zelfbruiner dragen maar de dagen erna niet meer. Normaal moet je wachten totdat het vanzelf weggaat, maar nu is er iets nieuws: de Bondi Sands Self Tan Eraser. Dit product is echt een uitvinding, want hiermee verwijder je moeiteloos, zonder schrobben of schuren, zelfbruiner. Vandaag vertel ik je er wat meer over. Ook review ik vandaag de Bondi Sands Self Tanning Foam en de Tanning Milk.

Bondi Sands

Bondi Sands ken je misschien al wel? Het Australische merk heeft ontzettend fijne zelfbruiners. Een paar maanden geleden mocht ik bij de lancering van het merk in Nederland zijn en onlangs kreeg ik een heel pakket thuisgestuurd met de Tan Eraser, twee Self Tanning Foams, de Tanning Milk en de Application Mitt. Laat ik voorop stellen dat ik de verpakkingen van Bondi Sands echt heel erg mooi vind. Ik weet niet zo goed waar het aan ligt, maar ze stralen luxe en warmte uit. De formule is hoogwaardig en bevat bevat superieure ingrediënten. Wat het merk onderscheidt van andere tanning merken is dat de zelfbruiners van Bondi Sands de zelfbruinende ondertoon een groen/blauwe teint hebben die zorgt voor een natuurlijk gebruinde kleur. Hierdoor heb je dus geen kans op een oranje kleurtje.

Erg fijn is de Bondi Sands Self Tanning Foam, welke verkrijgbaar is in twee intensiteiten: Licht/Medium en Dark. Het fijne van een foam is dat het lekker luchtig is en daarmee goed te verdelen is zonder dat het gaat druppelen of uitlopen. Hierdoor krijg je een heel mooi en egaal resultaat. Nog een heel groot pluspunt is dat deze tanning foams heerlijk naar kokos ruiken. Mij geeft dat toch een wat tropisch gevoel. De kleur is heel mooi bruin, zonder enige oranje gloed. Ook fijn: binnen een uur zie je al resultaat van je kleurtje! De Self Tanning Foam heeft een inhoud van 200 ml. en kost €19,95.

Links Tanning Foam Light/Medium, rechts niets
Links Tanning Foam Light/Medium, rechts Tanning Foam Dark

Heb je genoeg van je kleurtje, doordat je het bijvoorbeeld alleen voor een feestje wilde aanbrengen? Gebruik dan de Self Tan Eraser. Wat mij betreft echt een topproduct, want ook dit is een foam en verwijdert moeiteloos het kleurtje van de zelfbruiner. Heel fijn en het werkt top! Mocht je iets te enthousiast zijn geweest hoef je dus niet bang te zijn dat het eraf moet slijten, maar dan gebruik je gewoon deze eraser!

Op bovenstaande foto zie je het resultaat van de eraser. Je moet er wel even mee op en neer wrijven en soms nog een keer herhalen nadat je het goed hebt afgeveegd met een handdoek. Het werkt prima en heel fijn als je van je zelfbruiner af wilt. De Self Tan Eraser heeft een inhoud van 200 ml. en kost €19,95.

De tanning foams breng je aan met de Reusable Self-Tan Application Mitt. Dit is een zachte zwarte handschoen waarmee je de producten heel mooi en gelijkmatig kunt aanbrengen en uitwrijven. Het resultaat is een mooie en egale gebruinde huid. Je kunt de handschoen gewoon afspoelen onder de warme kraan (wel even goed en op een natuurlijke manier laten drogen), dus je kunt hem meerdere malen gebruiken. Ik raad dit zeker aan, want met je handen aanbrengen geeft een gebruinde binnenkant van je handen. Bij het gebruik van deze handschoen heb je dat probleem niet en werk je lekker schoon. De Reusable Self-Tan Application Mitt kost €5,99.

Mocht je wel een kleurtje willen opbouwen, maar dit heel subtiel willen doen? Dan is de Tanning Foam wellicht wat te heftig voor je. Je kunt dan beter voor de Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk gaan. Je kunt dit zien als een bodymilk die je huid hydrateert en tevens een subtiel voorziet van een kleurtje. Je kunt hem dus dagelijks gebruiken en zo een subtiel kleurtje opbouwen. Ook deze milk ruikt heerlijk naar kokos! De Everyday Gradually Tanning Milk heeft een inhoud van 375 ml. en kost €16,99.

Normaal gesproken ben ik bijna nooit dol op zelfbruiners, want ze geven je huid vaak een oranje kleurtje, zijn te heftig of stinken. Gelukkig is dat allemaal niet het geval bij Bondi Sands. Mocht je dus niet kunnen wachten tot de zomer voor een heerlijk kleurtje, ga dan snel naar de winkel (Etos, Douglas of Boozyshop) en shop Bondi Sands! Een beetje huiverig? Probeer dan eerst eens de milk of de Light/Medium foam. Vergeet de handschoen niet erbij te kopen, dat werkt echt veel fijner!

Gebruik jij wel eens een zelfbruiner?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten