Review: Charlotte Tilbury Invisible UV Flawless Poreless Primer

Charlotte Tilbury Invisible UV Flawless Poreless Primer

Een primer, je hebt er iets mee of niet. De echte beauty fanaten gebruiken denk ik wel allemaal een primer, maar de ‘gewone’ mens niet. Toch? Ik gebruik er wel altijd een, want wist je dat je make-up veel beter, mooier en langer blijft zitten wanneer je een primer eronder draagt? Het werkt eigenlijk net zoals bij verven, haha! Vandaag review ik de nieuwe Charlotte Tilbury Invisible UV Flawless Poreless Primer.

Charlotte Tilbury Invisible UV Flawless Poreless Primer

Als je op zoek bent naar een nieuwe primer, dan is dit je best vriend deze zomer. Waarom? Deze nieuwe primer bevat namelijk een SPF50, waarmee je huid helemaal top beschermd is tegen de schadelijke effecten van de zon. Je dient gedurende de dag wel nog geregeld opnieuw in te smeren, want net zoals bij een reguliere zonbescherming geldt dat ook hiermee je slechts een bepaalde tijd beschermd bent. Omdat je met een primer niet blijft smeren (zeker niet deze, want dit is een hele investering) raad ik je dan ook aan om elke twee uur een zonbescherming eroverheen te gebruiken.

De primer geeft je huid een supermooie glow. Hij maakt de huid egaler en gladder, waardoor het veel mooier oogt. Je kunt er een make-up overheen dragen, maar ook zonder make-up is hij heel mooi. Je krijgt er namelijk die natuurlijke glow van en stiekem is dan een foundation helemaal niet meer nodig.

De textuur is top. Hij is overigens niet kleurloos, maar heeft een heel subtiel beige tintje. Bang dat het niet bij je huidtint past hoef je niet te zijn, want eenmaal op de huid smelt hij samen. Je kunt het dus echt niet vergelijken met een foundation. Het product voelt zacht en comfy aan op je huid en geeft dus die hele mooie glow waarvan je gaat stralen. Bij mij laat de primer een ietwat stroef laagje achter. Niet dat dat vervelend is, want hij blijft zo namelijk helemaal goed op zijn plek zitten. Sommige primers gaan gedurende de dag verschuiven, deze doet dat dus absoluut niet. Dat is fijn wanneer je een foundation eroverheen draagt. Dat stroeve gevoel is overigens geheel afhankelijk van de huid, want zo kan het bij mij stroef aanvoelen maar bij jou helemaal niet.

Deze nieuwe Charlotte Tilbury Invisible UV Flawless Poreless Primer komt in een tube van 30 ml. en kost €49,-. Dat is niet helemaal goedkoop, maar omdat je er per toepassing maar een beetje van gebruikt kun je er vrij lang mee doen. Ik ben hier echt heel blij mee en ga mijn foundation deze zomer inruilen voor deze primer. De producten van Charlotte Tilbury zijn te koop bij de bekende verkooppunten en online te bestellen op Charlottetilbury.com.

Gebruik jij wel eens een primer?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door Jamey.nl

Eén gedachte over “Review: Charlotte Tilbury Invisible UV Flawless Poreless Primer”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten