Review: Coach Wild Rose

Coach Wild Rose

Dat de Coach geuren altijd een plaatje zijn weten we al, maar deze nieuwe Coach Wild Rose geur steelt toch wel echt de show. De nieuwe geur is een eau de parfum en staat symbool voor de heerlijke zwoele zomerdagen. Hier hebben we er natuurlijk al een paar van gehad en ik kan je nu al vertellen dat de geur inderdaad dat fijne zomergevoel versterkt. Vandaag review ik heb uitgebreid!

Coach Wild Rose

Waan jezelf in een wilde bloemenweide met deze brutale en sensuele geur. Het Amerikaanse modemerk Coach lanceert deze zomer haar nieuwste geur: Coach Wild Rose. De geur is geïnspireerd door het merk haar typerende bloemenprints die symbool staan voor het vrijgevochten imago van het fashionhuis. De verpakking is weer geweldig, zoals eigenlijk altijd het geval is bij dit merk. De flacon zit in een bordeauxrood doosje met kleurverloop en een licht reliëf. Het logo en de letters staan er in het goud op voor een superluxe uitstraling.

De flacon

Dan de flacon, want die is geweldig. Het glas komt in dezelfde kleur dan het doosje en heeft ook dat mooie kleurverloop. De gouden hals en spraydop en de gouden hanger i.c.m. het bordeauxrode leertje dat eraan hangt is echt een eyecatcher. Op de flacon is het logo in reliëf gemaakt, lekker luxe!

De geur

De geur is echt geweldig. Hij is vrij subtiel, delicaat, maar tegelijkertijd ook gedurfd. De geur opent met rode bes en pittige bergamot. In het hart bevinden zich wilde rozen en jasmijn en de basis bestaat uit een houtachtig spoor van mos en amber. Door deze mooie afsluiter heb je echt die warme en zwoele zomergeur te pakken. Wanneer je hem net op sprayt doet hij luxe, chique en bloemig aan, maar dit veranderd dus naarmate je hem langer draagt.

Deze nieuwe Coach Wild Rose eau de parfum komt in drie inhoudsmaten. Een flacon van 30 ml. kost €41,-, 50 ml. kost €73,- en 90 ml. €94,-. Je shopt hem o.a. bij de luxe parfumerie zoals Douglas.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten