Review: [comfort zone] Face Ampoules

[comfort zone] Face Ampoules

Het fijne skincare merk [comfort zone] lanceerde onlangs haar nieuwe [comfort zone] Face Ampoules. In het kitje zitten maar liefst 7 heerlijke ampullen voor een kuurtje van een week. De ampullen komen in twee varianten, namelijk de Lift & Firm en de Hydra & Glow. Ik ontving de [comfort zone] Face Ampoules Hydra & Glow om aan jullie uitgebreid te mogen laten zien.

[comfort zone] Face Ampoules

Als beautyliefhebber stond ik te springen om deze ampullen te mogen proberen. Om de één of andere reden ben ik weg van dit soort skincare producten, want ze geven je huid een extra verwennerij. De ampullen komen in een supermooi doosje met een clean uitstraling. Dat is precies hoe we het van dit merk gewend zijn. Super dus! Eenmaal open zitten de ampullen erin een een brekertje, waarmee je ze veilig open kunt maken zonder je huid te beschadigen. Ampullen zijn namelijk gemaakt van glas en hoewel je ze ook met de hand makkelijk openbreekt loop je het risico op wondjes.

De Hydra & Glow ampullen zorgen voor een verhelderende huid en werken vochtinbrengend. Het maakt de huid voller, zachter en stralender en dat is precies wat ik graag wil nu net zo voor de zomer. Ik draag nu namelijk (en ook in de zomer) nauwelijks make-up en wil dat mijn huid van nature straalt. 94,5% van de ingrediënten zijn natuurlijk en dus zowel voor de huid als het milieu goed. De formule bevat actieve bestanddelen als niacinamide (werkt vochtinbrengend en verhelderend en beschermt de huidbarrière), nag n-acetyl-glucosamine (werkt samen met niacinamide voor een verhelderend effect) en pga polyglutaminezuur (bootst de werking van hyaluronzuur na en verbetert de hydratatie).

De ampullen kun je dus makkelijk breken met bijgeleverde tool. Dit is tevens een doseerdrupelaar die je op het ampul zet wanneer je het open hebt gemaakt. Hierdoor kun je namelijk twee keer met een ampul doen, zowel in de ochtend als in de avond. Normaal gesproken gooi je ze na elke toepassing weg, maar uit ervaring weet ik dat er altijd teveel product in zit voor eenmaal gebruik. Bij deze van [comfort zone] gebruik je dus de helft en de andere helft bewaar je tot een volgende keer, want het blijft ‘vers’ door het dopje van de drupelaar.

De textuur is als een dun serum, heel prettig en comfy op de huid. Je hebt dus maar de helft van de inhoud van het ampul nodig en dat is goed genoeg voor het gezicht, de hals en het decolleté. Het trekt lekker snel in en laat geen plakkerig laagje achter. Ik vind ze TOP! De [comfort zone] Face Ampoules gebruik je naar huidbehoefte, maar kun je dus ook als kuurtje gebruiken om je huid echt mee op te peppen. Ze kosten €39,75 voor 7 stuks van 2 ml. en zijn verkrijgbaar bij Comfortzoneskin.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten