Review: [comfort zone] Sun Soul

[comfort zone] Sun Soul

Het mooie huidverzorgingsmerk [comfort zone] komt met nieuwe producten in hun [comfort zone] Sun Soul collectie. Het zijn onwijs fijne zonbeschermingsproducten die de huid zowel voorbereiden op de zon als beschermen ertegen. Ik laat jullie vandaag mijn twee favorieten zien.

[comfort zone] Sun Soul

De [comfort zone] Sun Soul collectie bestaat uit allerlei zonbeschermingsproducten voor zowel het gezicht als het lichaam. Er zijn zelfs producten speciaal ontwikkeld voor kinderen. Naast zonbescherming vind je er ook meerdere aftersun producten in terug. Zo heb je een complete bescherming en nazorg voor dat heerlijke dagje zon.

[comfort zone] Sun Soul Tan Maximizer

De [comfort zone] Sun Soul Tan Maximizer is een bruinversterkende crème voor zowel het gezicht als het lichaam. Hiermee bereidt je de huid voor op een mooie bruining. Het werkt bruinversterkend waardoor je een langere bruining hebt. Superfijn natuurlijk. De schade die wordt veroorzaakt door lichtstraling wordt met dit product gecorrigeerd. De formule bevat o.a. acetyl tyrosine wat het natuurlijke proces van huidpigmentatie activeert. DNA-defense peptide corrigeert de schade veroorzaakt door lichtstraling.

Zie de Tan Maximizer als een soort bodylotion die je de dagen voordat je gaat zonnen aanbrengt op de huid. De textuur is vrij dun als een gel en het smeert daardoor heel fijn. De geur is ook heerlijk, het laat mij fijn aan de zomer denken. Het product trekt snel in zonder een voelbaar laagje achter te laten. Je merkt dus niet dat je het draagt. De crème is geschikt voor elk huidtype, dus iedereen kan ervan genieten. Let op: de Tan Maximizer bevat geen SPF en beschermt de huid dus niet tegen de zon! Hij kost €26,- voor een inhoud van 200 ml.

[comfort zone] Sun Soul Face Cream SPF50+

Speciaal voor het beschermen van de gezichtshuid is er de [comfort zone] Sun Soul Face Cream SPF50+. De crème heeft een fijne hoge factor en beschermt de huid tegen zonnestralen en pigmentvlekken. Tevens gaat het huidveroudering tegen. Fijn is dat de crème waterbestendig is tot 40 minuten, maar ik raad sowieso altijd aan om na elke zwembeurt opnieuw in te smeren. Sowieso dien je de huid regelmatig opnieuw in te smeren om zo een optimale bescherming te behouden.

De formule van de [comfort zone] Sun Soul Face Cream SPF50+ bevat het DNA-defense peptide, welke de schade van de huid herstelt veroorzaakt door lichtstraling. Tevens bevat het het extract van hop fruit, dat het ontstaan van pigmentvlekjes remt. Ook deze crème is geschikt voor alle huidtypes. Je smeert hem eenvoudig voor het blootstellen aan de zon. Ondanks dat het een SPF50+ is, is de textuur dikke prima. Hij smeert heel fijn uit en trekt goed en snel in. De crème is parfumvrij, stiekem vind ik dat wel een beetje jammer. De [comfort zone] Sun Soul Face Cream SPF50+ komt in een tube van 60 ml. en kost €37,-.

Het fijne van de producen van [comfort zone] is dat ze vrij zijn van siliconen, dierlijke derivaten, minerale oliën, kunstmatige kleurstoffen, pegs en acrylaten. Hierdoor zijn de producten van het merk uitermate geschikt voor veganisten. Je shopt [comfort zone] online bij Comfortzoneskin.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten