Review: Diego Dalla Palma MyHappyToy mascara

Diego Dalla Palma MyHappyToy mascara

Als je een beetje bekend bent met het beautymerk Diego Dalla Palma dan ken je misschien de iconische MyToyBoy mascara wel. In opvolging hiervan lanceert het merk een nieuwe variant: de Diego Dalla Palma MyHappyToy mascara! Deze komt in eenzelfde kenmerkende verpakking en is stiekem NOG fijner!

Diego Dalla Palma MyHappyToy mascara

De gloednieuwe Diego Dalla Palma MyHappyToy doet precies wat jij wilt van een mascara, namelijk alles! Hij geeft je wimpers krul, lengte en volume en werkt ook nog eens verzorgend. De verpakking is weer geweldig en laat je eigenlijk aan iets anders denken. Al helemaal in combinatie met de naam natuurlijk 😉 Hij wordt je beste vriend wanneer je hem ontdekt hebt. De huls spat eruit met zijn felroze kleur en afmeting van 17 cm. Best groot dus voor in je make-uplade.

De mascara heeft een 5D-action technologie wat betekent dat het een 24 uurs formule is, geen klontjes achterlaat, krul geeft, volume geeft en de natuurlijke groei van de wimpers bevordert binnen 30 dagen dankzij het wimperserum dat erin is verwerkt. De formule is intens zwart, iets dat ik altijd erg mooi vind bij een mascara.

Het borsteltje is top en mede daardoor brengt de mascara perfect aan. Het is gemaakt van siliconen en het heeft twee verschillende borstelhaartjes. Aan het uiteinde van de borstel zijn ze iets langer en ook de vorm loopt een beetje gebogen. De bovenkant van de borstel is een stukje smaller, waardoor je perfect alle wimperhaartjes kunt bereiken (dus ook de hoekjes). De borstel is tevens het grote verschil met de MyToyBoy mascara.

Natuurlijk ben ik het gaan proberen en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet de makkelijkste ben als het om mascara gaat. Deze mascara is echter perfect voor mij. Hij doet alles wat ik wil en laat mijn korte en rechte wimpers er perfect uitzien. Ik ben hier dus echt heel blij mee. Over het wimperserum effect kan ik nog vrij weinig zeggen, want daar gebruik ik het te kort voor. Wel belooft het veel, want uit onderzoek blijkt dat je binnen 30 dagen 13% meer lengte hebt en 6% meer volume. Dat lijkt heel weinig, maar voor je wimpers is dit best veel. Natuurlijk blijf je het langer gebruiken, dus het effect wordt alleen maar groter.

De nieuwe Diego Dalla Palma MyHappyToy mascara is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Douglas.nl en bij Beautytasting.com. Als beauty ambassadeur van Beautytasting mag ik je tevens 20% korting geven op al jouw beautyaankopen met de code ZAZAZOO20!

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten