Review: Dolce & Gabbana The Only One

Dolce & Gabbana The Only One

Geurtjes! Mijn badkamerkast staat ermee vol en het is zelfs zo erg dat ik mijn wintergeuren en zomergeuren apart houdt. In de winter staan de zomergeuren op zolder en visa versa. Waarom? Het past gewoonweg niet meer. Onlangs is er Dolce & Gabbana The Only One bijgekomen, een geur die ik enkel voor de heren kende. 

Dolce & Gabbana The Only One

Dolce & Gabbana The Only One is een bloemige geur met warme noten. Hoewel ik normaal gesproken echt helemaal niet van bloemengeuren ben, vind ik deze wel echt heerlijk! The Only One is een eau de parfum, wat wilt zeggen dat de concentratie wat hoger is en de geur wat sterker. Hierdoor blijft het langer zitten en heb je langer plezier van je geur.

De geur is naast bloemig ook sensueel. Hij ruikt echt heel luxe, maar is tevens goed te gebruiken voor alledag. Nieuw is hij overigens niet, want The Only One bestaat al sinds 2018. De geur bevat topnoten van bergamot en viooltje, hartnoten van iris en koffie en basisnoten van vanille en patchoeli. Wie een beetje thuis is in geuren weet dat dit een hele fijne en mooie combinatie is. Het is vrouwelijk en verfijnd, maar ook een tikkeltje stoer en sexy.

De flacon is mooi en eenvoudig. Het oogt wat als de originele The One geur uit 2006 (die overigens ook ZO lekker is). Het straalt eenvoud uit en juist dat maakt het luxe. De mooie letters op de flacon zijn prachtig en de zwarte dop i.c.m. de gouden ring eronder is heel luxe. Deze misstaat zeker niet op je badkamer!

Ik vind de geur echt heerlijk en kan er echt van genieten. Fijn is dat hij zo lang goed blijft zitten. Als ik hem in de ochtend heb opgespoten ruik je het ’s avonds nog. Helemaal top dus!

Ik heb er weer een nieuwe favoriet bij en ga hem met beleid gebruiken, want het is zonde als hij snel op is. Dolce & Gabbana The Only One komt in drie inhoudsmaten. 30 ml. kost €53,30, 50 ml. €72,60 en 100 ml. €96,90.

Welke geur is momenteel jouw favoriet?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten