Review: Douglas Kiss & Curl Extreme mascara

Douglas Kiss & Curl Extreme mascara

Vandaag ga ik het hebben over de nieuwe Douglas Kiss & Curl Extreme mascara. Als het om mascara gaat ben ik de makkelijkste niet. Mijn wimpers zijn van nature vrij kort en recht en hoewel ik ze nu sinds een tijdje met een wimperserum behandel blijft een goede mascara belangrijk. Wat ik zoek in een mascara? Alles! Denk aan krul, lengte en volume. Of deze dat geeft vertel ik je vandaag.

Douglas Kiss & Curl Extreme mascara

Hij ligt hier thuis al een tijdje op de te reviewen plank. Ik heb het over de nieuwe Douglas Kiss & Curl Extreme mascara. De mascara komt uit de Douglas Collection en is dus als het ware een eigen merk. Helemaal top overigens, want van Douglas Collection ben ik hele fijne producten gewend. Producten die niet onderdoen voor de echte grote merken. Douglas biedt namelijk altijd een hoge kwaliteit en dat voor een heel lief prijsje. Dat is leuk, want zo kan iedereen ervan genieten.

De verpakking

De nieuwe Douglas Kiss & Curl Extreme mascara komt in een nogal opvallende verpakking. De huls is namelijk felgeel en bevat zwarte details. Als je het mij vraagt ziet dit er geweldig uit. Het springt ook echt uit de schappen en ik denk dan ook zeker dat dat de bedoeling hiervan was. Doen ze goed bij Douglas!

De borstel en formule

Dan de borstel. Deze heeft een innovatief zandlopervorminge vezelborsteltje dat je wimpers goed bedekt met mascara. Dit soort borsteltjes vind ik altijd ideaal, want ze nemen zowel je binnenste als buitenste wimperhaartjes goed mee. De formule van de mascara is verrijkt met een micro-eiwit. Dit actieve ingrediënt op basis van tarwe verstevigt en herstelt je wimpers. Naast dat het dus werkt als make-up is het ook lekker verzorgend. De kleur is ultrazwart, dus je maakt er een mooie intense look mee.

Wat ik ervan vind? Ik vind hem top! Ik ben gewend om mascara’s in meerdere laagjes aan te brengen en ook hierbij is dat nodig. Twee laagjes zijn echter wel al voldoende voor een mooi resultaat. De mascara is goed op te bouwen zonder klontjes die zich kunnen gaan vormen. Hij krult wel wat, maar geeft niet het beloofde wimperkruller effect (niet bij mij althans). Toch is hij heel fijn in gebruik en ook top: hij is goed te verwijderen met een oogmake-up remover en een wattenschijfje. De nieuwe Douglas Kiss & Curl Extreme mascara kost slechts €12,95 en is verkrijgbaar bij de winkels van Douglas en online te bestellen op www.douglas.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten