Review: hannah Cleansing Clay + winactie!

hannah Cleansing Clay

Al vaker schreef ik over het mooie huidverzorgingsmerk hannah en vandaag ga ik het hebben over de hannah Cleansing Clay. Het is een ware detox voor je huid en hoe fijn is dat om nu in de winter te gebruiken. Onze huid heeft in de winter best veel verzorging nodig en door alle stress kan de huid hierop reageren. Met deze detox cleanser is dat verleden tijd en wordt jouw huid weer fris en rustig.

hannah Cleansing Clay

De hannah Cleansing Clay is eigenlijk niet een reiniger zoals de naam doet vermoeden, maar een waar detoxmasker. Het is ontwikkeld op basis van twee uitzonderlijke en 100% natuurlijke rijke kleisoorten: kaolien (rijk aan silicium) en bentoniet (rijk aan humuszuren, natrium). Hiermee reinig je de huid en geef je het als het ware een fijne detox op milde wijze. De huid wordt hiermee gezuiverd van afvalstoffen, onzuiverheden en overtollig talg. Tegelijkertijd laat het masker zuurstof in de cellen vrijkomen, wat natuurlijk heel goed is voor een mooie en stralende huid.

Deze hannah Cleansing Clay is voor elke huid geschikt, maar met name voor de onzuivere huid en de acne huid. Het kan ook perfect bij een droge/vette/gecombineerde en vochtarme huid en zelfs de gevoelige huid. Het werkt verstevigend, regenererend en kalmerend. Het stimuleert de celvernieuwing en bevorderd de doorbloeding van de huid.

Het kleimasker komt in een grijs plastic potje, helemaal prima! Het masker is niet heel dik zoals sommige kleimaskers dat zijn, maar is heel goed aan te brengen. Je brengt het in een dunne laag aan op de huid en laat het even zijn werk doen. Het afspoelen gaat helemaal prima en erna voelt mijn huid heerlijk schoon en zacht aan. Een groot voordeel is dat het onwijs lekker ruikt, net als alle andere hannah producten.

Winactie

Namens Hannah mag ik twee Cleansing Clay maskers weggeven, eentje voor jezelf en een voor je vriendin! De winactie staat enkel op Instagram, dus zoek daar even mijn post op en doe mee!

De hannah Cleansing Clay komt in een fijne pot met een inhoud van 65 ml en kost €39,-. Je kunt hem online bestellen bij hannah.nl en kopen via de hannah huidcoach.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

2 gedachten aan “Review: hannah Cleansing Clay + winactie!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten