Review: Hema Moisturising Lipsticks

Hema Moisturising Lipsticks

Sinds kort zijn de welbekende HEMA Moisturising Lipsticks verbeterd. Ze zijn niet geheel nieuw, want bestonden al en waren al een groot succes. De vernieuwde lipsticks hebben een nieuwe formule en zijn verkrijgbaar in drie finishes. Ik laat je vandaag drie edgy kleurtjes zien!

HEMA Moisturising Lipsticks

De vernieuwde formule van de HEMA Moisturising Lipsticks bevat jojoba-olie, abrikozenolie, mangobomen en hyaluronzuur. Deze combi is heerlijk voor je lippen en laat ze heerlijk zacht aanvoelen. De oliën en boter verzorgen je lippen intens en het toegevoegde hyaluronzuur zorgt ervoor dat je lippen de hele dag glad en zacht aanvoelen. Als we het over comfort hebben is dit toch wel een 10.

Met name nu in de winter is het fijn om een goede verzorgende lipstick te hebben. Je lippen kunnen dan al snel wat droog aanvoelen en velletjes kunnen dan makkelijk ontstaan. Met deze HEMA Moisturising Lipsticks heb je naast een fijn kleurtje meteen een goede verzorging te pakken. Zoals ik in de intro al zei zijn er drie finish verkrijgbaar; creamy, satin en crystal.

Creamy

Van de creamy lipsticks kreeg ik kleuren 916 Daring Pink en 921 Plum-Believable. Ze hebben een romig effect met een subtiele glans en voelen onwijs comfortabel aan op je lippen. Door de romigheid zijn ze makkelijk aan te brengen. Beide kleuren zijn best gewaagd en zal ik denk ik niet snel dragen. Wel zijn ze hartstikke tof voor een avondje uit of tijdens een leuk zomerfeestje.

Satin

Uit de satin lijn kreeg ik kleur 27 Wacky Walnut. De satin kleuren geven een satijnen glans en deze kleur lijkt wat shimmers te hebben. Volgens mij hebben alle satin lipsticks dit. Het geeft je lippen een mooie glow en glans en het ziet er lekker feestelijk uit. Deze kleur Wacky Walnut oogt wat rose goud en is daarmee heel bijzonder.

De HEMA Moisturising Lipsticks zijn verkrijgbaar in alle filialen van HEMA en online te bestellen op Hema.nl. Ze kosten €3,75 per stuk en zijn daarmee lekker budget! Ik vind ze geweldig en hou ze zeker in gedachte!!

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten