Review: John Frieda Violet Crush

John Frieda Violet Crush

Heb je net als ik blond haar? Dan weet je dat het vaak een net wat specialere verzorging nodig heeft. Blond haar kan namelijk door het blonderen wat kwetsbaarder zijn en de kleur kan verkleuren naar gele en warme tonen. Ik ga altijd voor een goede paarse shampoo die de tonen van het haar neutraliseert en de warmte eruit haalt. Sinds kort is er het nieuwe John Frieda Violet Crush masker. Om de hele beleving compleet te maken laat ik je graag kennis maken met de complete Violet Crush lijn!

John Frieda Violet Crush

Als het om de haarverzorging van John Frieda gaat ben ik altijd al fan geweest. Ook ruim voordat ik mijn blog had gebruikte ik hun producten graag. Ze doen namelijk vrijwel altijd wat ze beloven. Ik was dan ook zeker heel erg benieuwd naar de John Frieda Violet Crush lijn en met name naar het nieuwe masker! De producten uit de lijn bevatten een speciale technologie waardoor schade door het bleken en highlighten van het haar beperkt wordt. Door het gebruik van gecrushte paarse pigmenten worden warme tonen uit het haar verwijderd terwijl het haar verzorgd en gehydrateerd wordt. De formule voedt en herstelt het haar, waardoor je mooie sterke lokken krijgt die fijn glanzen en koel qua toon ogen.

John Frieda Violet Crush Shampoo

De shampoo bestond al. Samen met de conditioner geeft hij je haren al lange tijd die mooie koele tonen. De shampoo bevat blauwe en paarse pigmenten waardoor een ongewenste gele en oranje gloed verwijderd wordt. Zelfs na één wasbeurt al! Let wel op en gebruik handschoenen met aanbrengen, want de pigmenten zijn zo heftig dat ze in de huid trekken. Laat het de eerste keer dan ook echt niet te lang in je haren zitten, anders heb je een blauwe gloed door je haren. John Frieda adviseert het 2-3 minuten te laten inwerken. Ik kies voor maximaal 2 minuten. De shampoo mag je dagelijks gebruiken totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt. Ook fijn: hij droogt het haar niet uit. De shampoo komt in een tube met een inhoud van 250 ml. en kost €10,99.

John Frieda Violet Crush Masker

Dan het nieuwe hydraterende masker. Heel fijn is dat het masker doorwerkt op de toning van je blonde lokken, want ook deze bevat de Violet Crush technologie. Nog fijner: het werkt supersnel. Binnen 60 seconden is jouw haar zacht en stralend. Waar ik tevens heel blij van word is die heerlijke geur. Bij John Frieda kunnen ze dat heel goed. De formule is overigens vegan friendly, vrij van parabenen en SLES sulfaten, 95% biologisch afbreekbaar en lekker effeciënt door zijn snelle werking. Een pot van 250 ml. kost €12,99.

John Frieda Violet Crush Conditioner

Je wasbeurt sluit je af met de conditioner. Heel belangrijk, want een conditioner sluit de haarschubben en zorgt er hiermee voor dat je haren mooi glad zijn en blijven en er geen pluis vormt. De conditioner voedt het haar, herstelt en hydrateert. Het brengt heel fijn aan op de haren. Je kunt het goed verdelen en even laten inwerken. Het uitspoelen gaat ook weer top. Een tube van 250 ml. kost €10,99.

Je koopt de nieuwe John Frieda lijn bij de drogist. Voor meer info over het merk en haar producten is er Johnfrieda.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten