Review: Keune Care Silver Savior

Keune Care Silver Savior

Blonde haren hebben een speciale verzorging nodig. Naast dat je ze wast en verzorgt met een shampoo en conditioner en/of haarmasker is het regelmatig gebruiken van een zilvershampoo een must. Hiermee haal je namelijk de gele gloed eruit, waardoor je haren mooi blond blijven. Keune introduceert de Keune Care Silver Savior collectie, bestaande uit 3 mooie producten speciaal voor blond haar.

Keune Care Silver Savior

De producten uit de nieuwe Keune Care Silver Savior lijn bevatten de Bond Fuser Technologie. Deze technologie is een uniek complex dat de conditie van je haar beschermt. Dit natuurlijke, plantaardige complex bestaat uit L-arginine, een aminozuur dat van nature aanwezig is in het menselijk lichaam, en glucose, een soort suiker. Het resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend blond haar.

Keune Care Silver Savior Shampoo

Care Silver Savior is perfect voor mensen met koel blond haar of een natuurlijke grijze haarkleur. Het heeft namelijk sterke violette pigmenten die de gele gloed en andere warme tonen in het haar neutraliseren. De formule bevat eveneens vitamine B5 dat je haar heerlijk zacht maakt. Tarweproteïnen beschermen de interne haarstructuur en geven volume. Tip: je kunt deze shampoo zelfs gebruiken om het haar na blonderen te tonen.

Schrik niet als je deze shampoo gebruikt, want de pigmenten zijn echt paars. Heel donker en vrij fel, dus wees ook gewaarschuwd voor je handen. Draag bij voorkeur handschoentjes, want de paarse kleur kan in je handen trekken. Laat de shampoo ook niet te lang inwerken, want dan kunnen blonde haren een paarse gloed krijgen. Hij brengt overigens helemaal prima aan en na het uitspoelen voelt mijn haar al zachter aan als daarvoor. Een flacon heeft een inhoud van 300 ml. en kost €18,45.

Keune Care Silver Savior Conditioner

Dan de conditioner, want dit is een perfecte verzorging na de shampoo. Ook de conditioner bevat deze violette pigmenten die je haren ontdoen van de gele gloed. Pro-vitamine B5 en voedende proteïnen laten je haren glanzen en maken het gezond en zacht. Wat fijn is, is dat je hiermee de haarschubben sluit en je nog dat laatste restje warme tinten uit je haren haalt.

Hij brengt heel fijn aan en na 3 minuten te laten inwerken spoel je hem goed uit. Mijn haar voelt onwijs zacht aan. Met föhnen merk ik dat overigens ook, want mijn haren lijken sneller droog te zijn, pluizen minder, glanzen meer en vallen heel goed en soepel in model. En mijn blonde haar? Dat heeft die koele tint terug. Dikke aanrader! De conditioner heeft een inhoud van 250 ml. en kost €19,30.

Keune Care Silver Savior Foam Treatment

Nieuw is deze treatment. Het is een leave-in conditioning mousse met ook weer violette pigmenten en provitamine B5. Op die manier blijf je je haren voeden en blijven ze heerlijk zacht. Het schuim dien je aan te brengen op handdoekdroog haar alvorens je het gaat stylen.

Ook de mousse is paars van kleur, waardoor je telkens dat mooie effect van koel blond haar blijft behouden. Ik vind het werken met een mousse even wennen, want normaal doe ik dat nooit. Vaak drogen dit soort producten uit en dat vind ik niet fijn. Deze foam doet dat overigens niet, want hij laat je haren ook weer heerlijk zacht aanvoelen en hydrateert ze goed. Een flacon van 200 ml. kost €23,45.

Je koopt deze nieuwe Keune Care Silver Savior producten bij de desbetreffende salons.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten