Review: Kruidvat Beauty Drinks

Kruidvat Beauty Drinks

Je zult vast en zeker de collageendrankjes wel kennen. Onlangs schreef ik er nog wat over op mijn blog. Vaak zijn dit soort drankjes best duur, maar nu is er goed nieuws. Kruidvat lanceert namelijk de Kruidvat Beauty Drinks, waaronder een collageendrankje. Ook kun je kiezen voor een hyaluron drankje. Eigenlijk zijn het shots die je dagelijks inneemt en heel fijn: ze zijn lekker budget! Of het ook echt wat is vertel ik je vandaag.

Kruidvat Beauty Drinks

De wereld van vitaminen blijft groeien en dan heb ik het niet enkel over vitamine pilletjes. De zogeheten shots zijn steeds populairder aan het worden. Vitamines worden ook allang niet meer alleen genomen om gezond te blijven, maar ook om beauty van binnenuit na te streven. Ook Kruidvat weet dat en komt nu met twee beauty vitamine shots, de Kruidvat Collageen Beauty Drink en de Kruidvat Hyaluron Beauty Drink. Dit zijn twee betaalbare vloeibare supplementen die je elke dag kunt gebruiken en die bijdragen aan een zichtbaar en voelbaar jongere huid.

Kruidvat Collageen Beauty Drink

De nieuwe Collageen Beauty Drink geeft je een zichtbaar jongere huid en helpt je haar en nagels mooi te houden. Het collageen is een ware beauty booster en komt van nature al voor in je huid. Vanaf 25 jaar gaat het echter achteruit en heb je elk jaar 1% minder collageen in je huid. Vanaf 50 jaar maak je zelfs helemaal geen collageen meer aan. Gelukkig zijn er deze supplementen, waarmee je het tekort kunt aanvullen. Mijn tip: begin er op tijd mee, want voorkomen is altijd beter dan genezen. Collageen ondersteunt de huidelasticiteit en houdt je huid jong. Niet voor niets zit het in allerlei crèmes verwerkt.

Deze beauty shots kun je dagelijks innemen. Ze hebben een fijne frisse sinaasappelsmaak en je kunt ze zelfs mengen in je smoothie. Naast je huid houdt het ook je haar en nagels mooi. Ik vind dit een super product. Doordat het vloeibaar is wordt het ook veel sneller opgenomen. Wel vind ik de inhoud van een shot vrij groot ten aanzien van andere shots. Of dat vervelend is? Nee, want het smaakt prima! Een doosje met 14 shots is goed voor 2 weken en kost €12,99.

Kruidvat Hyaluron Beauty Drink

De Hyaluron Beauty Drink hydrateert lekker en geeft je ook weer een jeugdige uitstraling. Dit keer op een ander niveau. Hyaluronzuur werkt namelijk vochtinbrengend en heeft de eigenschap water aan te trekken en veelvuldig vast te houden. Voor jouw huid is dit super, want zo blijft je huid gehydrateerd en heb je die mooie natuurlijke glow te pakken.

Deze beauty shot heeft een ander smaakje als de collageen variant. Het smaakt naar perzik en stiekem vind ik dit nog lekkerder! Tevens bevat de formule biotine, dat de natuurlijke groei van het haar stimuleert. Ook deze beauty shots smaken helemaal goed en hebben dezelfde inhoud. Je kunt ze ook weer makkelijk toevoegen aan je smoothie. Deze Hyaluron Beauty Drink kost €12,99 voor een doosje met 14 stuks.

Gebruik dagelijks één shot van deze Kruidvat Beauty Drinks en je huid krijgt er een echte oppepper van! Goed om te weten is dat je beide drinks kunt combineren om er alles uit te halen. Bij voorkeur neem je het in tijdens of na het ontbijt. De nieuwe Kruidvat Beauty Drinks zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle Kruidvat filialen en online te bestellen via Kruidvat.nl.

Neem jij wel eens dit soort beauty drankjes?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

6 gedachten aan “Review: Kruidvat Beauty Drinks”

  1. Fantastische shot ! Ik heb in 14 dagen een super resultaat. Die Fijne lijntjes zijn verminderen. Ik ben super bij met!
    Werkt heel goed!!!
    Top producten!

  2. Ik neem ze ook. Maar nu ben ik er achter gekomen dat collageen alleen door het lichaam word opgenomen als er vitamine C bij zit. Nu zie ik dus dat dat er niet in zit. Heb gekeken naar andere soortgelijke shots. Daar zit dus wrl die vitamine C in. Het was dus te mooi om waar te zijn. Voor zo’n schappelijke prijs. Dus toch maar andere besteld. Die van kruitvat doen dus niet veel. Jammer.

  3. Ik ben een half jaar geleden geopereerd voor borstkanker ,en heb 4 maanden chemotherapie gehad en ook nog bestraald, dus mijn huid en haar en nagels zijn helemaal kapot gegaan. Mijn vraag is of deze collageen ampullen wel goed zijn om alles te herstellen.
    Met vriendelijke groeten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten