Review: Kruidvat Calming Showergel en Argain Hair Oil

Kruidvat limited edition

Speciaal voor deze tijd van het jaar komt Kruidvat met de limited edition Kruidvat Calming Showergel en Argan Hair Oil. Beiden onmisbaar in deze tijd, want wat ontspanning kunnen we zeker goed gebruiken en fijne zachte haartjes ook. Beide items zien er onwijs mooi uit en zijn daardoor stiekem erg leuk om te geven tijdens de feestdagen. Ik vertel er vandaag wat meer over.

Kruidvat Calming Showergel

De Calming Showegel komt in een kenmerkende flacon. Alle showergels van Kruidvat eigen merk hebben deze flacon, alleen is het label anders. En hoe, wat hoe feestelijk ziet dit er wel niet uit? Met de gouden dop en het mooie label met donkere kleuren gecombineerd met goud doet het heel erg feestelijk aan.

Dan de geur, want die is hierbij niet geheel onbelangrijk. Het ruikt onwijs lekker en is zeker niet te overheersend. De geur is subtiel en ideaal om aan het einde van de dag te gebruiken, want het geeft je gemoedstoestand wat rust. Zoals ik van de showergels van Kruidvat gewend ben is deze ook weer heel fijn. Hij maakt de huid goed schoon en droogt niet uit. Super! Deze fijne showergel komt in een flacon van 300 ml. en kost maar €1,29!!

Kruidvat Argain Hair Oil

Dan je haartjes, want die wil je met de feestdagen mooi in model hebben. Met deze Kruidvat Argan Hair Oil lukt dat helemaal. De olie geeft je mooi glad, zacht en glanzend haar. Hij bevat Marokkaanse arganolie, welke bekend staat om zijn voedende eigenschappen. Vooral droog en pluizig haar knapt hier onwijs van op.

De olie is vrij dun van textuur en dat is fijn, want zo blijft het resultaat lekker luchtig. Geen vette boel dus. Ik gebruik twee pompjes per toepassing en verdeel het enkel over de lengtes en de puntjes. Je kunt het zowel voor als na het stylen gebruiken. Nog een pluspunt: het ruikt onwijs lekker!! De Kruidvat Argan Hair Oil komt in een pompflacon met een inhoud van 150 ml. en kost €2,79.

Beide producten bevallen me erg goed en al helemaal voor die prijs! Zoek je dus nog een kleinigheidje om aan iemand te geven, ga dan zeker voor een van deze twee items. Scheelt je en in je portemonnee en de ontvanger gaat er echt blij mee zijn. Vanzelfsprekend is het te koop bij Kruidvat en online te bestellen op Kruidvat.nl.

Welk product zou jij willen uitproberen?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten