Review: La Elegance Salt Mask

La Elegance Salt Mask

Tijdens de beauty beurs bijna twee maanden geleden kwamen we allerlei mooie merken tegen. Daaronder was ook La Elegance, een merk dat in 2016 is opgericht en inmiddels verkrijgbaar is bij schoonheidssalons, spa’s en hotels. Lekker luxe natuurlijk! Eén van hun bekendste en populairste producten is het La Elegance Salt Mask. Dit is niet direct een masker, maar een exfoliator waarover je in deze review meer leest.

La Elegance Salt Mask

Als je, net als ik, groot fan bent van een lekkere scrub en maskers is dit jouw product. Het is namelijk een twee in één. Dit bekroonde La Elegance Salt Mask is de bestseller van dit jaar en dat snap ik, want het is echt een uniek iets. De formule bevat epsomzout en kaolien klei om het gezicht te polijsten en de huid te verfijnen. Epsomzout hydrateert de huid en geeft deze lekker elasticiteit. Kaolien klei wordt al eeuwenlang gebruikt om overtollige olie uit de huid te absorberen. Daarnaast verwijdert het onzuiverheden en absorbeert het overtollige oliën zonder ontsteking of roodheid te veroorzaken. Je leest het…het is perfect voor mijn huid. Mijn huid is namelijk gevoelig voor onzuiverheden en hiermee ga ik dat echt tegen.

De textuur van het La Elegance Salt Mask is heel apart. Het voelt aan als een dunne crème, ziet eruit als een klei en voelt als een scrub. De korrels zijn precies groot genoeg voor de gezichtshuid. Je brengt het aan op een gereinigde huid en masseert het lekker in. Daarna kun je het afspoelen, maar je kunt het ook de hele nacht laten intrekken voor een nog beter resultaat. Ik vind het heerlijk in gebruik en na een paar keer zie ik al dat mijn huid hier echt van opknapt. Lekker blijven gebruiken dus!

La Elegance skincare werkt met natuurlijke ingrediënten zonder vervuilende stoffen. Zo zitten er geen synthetische geur- of kleurstoffen in en geen parabenen. Het is vrij van SLS/SLES, minerale oliën, siliconen, propyleenglycol en genetisch gemodificeerde plantextracten. Ook zijn de producten vegan en dierproefvrij. Je kunt de producten van dit merk en dus ook dit geweldige masker online bestellen op www.laelegance.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Review: La Elegance Salt Mask”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten