Review: Loveli Eye Serum + winactie!

Loveli Eye Serum

Het skincare merk Loveli zul je vast en zeker wel al kennen. Al helemaal als je mijn blog vaker leest, want regelmatig komt er wat over dit mooie Nederlandse merk voorbij. Vandaag ga ik het hebben over het Loveli Eye Serum en op Instagram maak je kans om jouw eigen exemplaar te winnen!

Loveli Eye Serum

Heb jij al last van rimpels rond je ogen? Dat kunnen lachrimpeltjes en/of droogterimpels zijn. De lachrimpeltjes mogen natuurlijk zeker gezien worden, maar droogterimpels in combinatie met een doffe huid en fronsrimpeltjes willen we wel graag verbergen. Het Loveli Eye Serum kan je hierbij helpen.

De formule van dit fijne serum zit namelijk bomvol met hyaluronzuur met grote én kleine moleculen. Dat is fijn, want op die manier kan het in verschillende lagen van de huid doordringen. Hyaluronzuur zit in veel anti age producten en serums, omdat het helpt om vocht vast te houden en zo de huid te beschermen tegen uitdrogen. Het vult hiermee ook rimpels van binnenuit op en voorkomt nieuwe droogterimpeltjes.

Naast hyaluronzuur bevat het serum ook biologische wilde rozen extract en gierstzaad extract. Dit laatste zorgt voor een versnelling van de collageenaanmaak en verbetert de huidstructuur. Het wilde rozen extract is een natuurlijk alternatief voor retinol wat rimpels vermindert.

Het Loveli Eye Serum komt in een vrij klein pompflacon en dat is ook prima, want per toepassing heb je maar een klein beetje van het product nodig. Je brengt het aan ter grootte van een speldenknopje op een gereinigde huid rondom de ogen. Naast de huid rondom de ogen kun je het ook subtiel gebruiken rondom je lippen of de frons tussen je wenkbrauwen. Je mag het twee keer per dag gebruiken, dus integreer het fijn in jouw beauty routine ’s ochtends en ’s avonds.

Het Loveli Eye Serum kost €20,- voor een flacon van 15 ml. Je kunt het online bestellen bij Loveli.care en bij een van de ruim 700 verkooppunten. Ook is het vandaag en komende dagen te winnen op mijn Instagram account!

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten