Review: Loveli Sunny Orange

Loveli Sunny Orange

Speciaal en heerlijk voor de zomer is er de Loveli Sunny Orange lijn. De lijn bevat allerlei fijne producten voor het lichaam en de producten hebben een lekker fruitig zomers geurtje. In de lijn zit o.a. een fijne body wash, een body cream, een body oil, deodorant en een hand wash. Benieuwd hiernaar? Ik review ze vandaag allemaal!

Loveli Sunny Orange

De Loveli Sunny Orange range is een lekkere uitgebreide lijn met allerlei fijne producten voor je lichaam. Stuk voor stuk zijn ze, zoals we van het merk gewend zijn, heerlijk in gebruik. Ook de geur is genieten, want het ruikt naar sinaasappel met een vleugje vanille. Dat is zowel lekker fris als warm tegelijk, een ideaal zomergeurtje als je het mij vraagt!

Loveli Sunny Orange Body Wash

De heerlijke Body Wash vind ik top! Door de pompflacon wordt de vloeistof die erin zit een fijn schuim. Dit brengt zich heerlijk onder de douche aan en doordat het een schuim is kun je het ook nog eens goed verdelen en uitwrijven. Door de warme dampen van de douche is de geur lekker intens! Fijn is dat dit product heerlijk zacht voor de huid is en geen SLS/SLES bevat. Leuke tip van het merk: je kunt deze Body Wash ook goed gebruiken als scheerschuim! Het product is geschikt voor elk huidtype en kost €15,- voor een inhoud van 200 ml.

Loveli Sunny Orange Body Oil

Heb je last van een droge huid na het douchen? Ik niet zozeer, alleen de onderkant van mijn benen kunnen wel eens droog zijn. Het smeren met de Body Oil uit deze lijn is dan zeker aan te raden. De formule bevat een fijne mix van essentiële oliën van sinaasappel, citroen en een toefje vanille en ruikt daarmee ook weer net zo fijn als de Body Wash. De oil is gemaakt van vijf verschillende plantaardige oliën die samen een combinatie van vetzuren bevatten welke erg lijken op de vetzuren die je van nature al in je eigen huid hebt. Juist dat zorgt ervoor dat het optimaal voedt en het de huid herstelt. Voor mijn benen is deze olie prima, alleen voor andere delen is hij net wat te vet. Het komt in een fijne pompflacon van 200 m. en kost €15,-.

Loveli Sunny Orange Body Cream

Wanneer de olie te vet is voor jouw huid kun je beter gaan smeren met de Body Cream. De crème zit bomvol fruit wat betekent dat het een bom aan vitaminen is. Ook de crème is geschikt voor een droge huid en doordat de formule calendula-extract bevat kun je hem ook goed gebruiken bij een geïrriteerde en gevoelige huid. De formule bevat o.a. rode bosbes die vol zitten met antioxidanten en helpt om pigmentvlekjes te herstellen. Zeker gebruiken nu in de zomer, want juist door de invloed van de zon kunnen we nog meer pigmentvlekjes krijgen. Hij smeert helemaal prima en ruikt lekker! De Body Cream komt in een tube van 200 ml. en kost €15,-.

Loveli Sweet Orange Deodorant

In de zomer zweten we wat meer en dat is helemaal normaal. Om nare geurtjes te voorkomen kun je gaan smeren met een deodorant. Let wel op dat die aluminiumvrij is, want juist dit is niet goed voor je huid en gezondheid. Deze natuurlijke deodorant van Loveli is gebaseerd op kokosolie en natriumbicarbonaat en beschermt je goed tegen zweetgeur. Zinkoxide is toegevoegd, wat perfect werkt tegen de geur van hormoonzweet, emotiezweet en stresszweet. Het parfum van de deo (dezelfde geur dan de andere skincare producten uit de Sunny Orange lijn) is ook geheel natuurlijk. Goed om te weten: de deo sluit je zweetklieren niet af, maar neutraliseert de geur. Je kunt er dus evengoed natte oksels van krijgen, maar dan geurloos! De deo heeft een inhoud van 75 ml. en kost €8,-.

Loveli Sunny Orange Hand Wash

Tot slot een product waar ik heel blij van word: de Hand Wash! Handen wassen doen wij hier momenteel niet meer zo overdreven vaak, maar uiteraard wel wanneer nodig. Hoe fijn is het dan om te wassen met een heerlijk geurtje? Juist! De Hand Wash komt in een leuke flacon met pompje dat ervoor zorgt dat de vloeistof wordt omgezet in een schuim. De formule is lekker zacht voor de huid, bevat wasstoffen van suiker en kokos en is sulfaatvrij. Hierdoor drogen je handen niet uit. De toegevoegde aloë vera verzorgt je handen nog eens extra.

Voor meer info over het merk of om de producten meteen te bestellen kun je een kijkje nemen op Shop.loveli.care.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten