Review: Moncler Pour Femme

Moncler Pour Femme

Een winters parfum, dat je doet verlangen naar sneeuw, Kerst en warme chocolademelk…dat is Moncler Pour Femme. Het is de eerste geur (hij is er ook voor mannen) van het merk en is onweerstaanbaar! Benieuwd naar de bijzondere geurnoten? Ik vertel je er vandaag alles over!!

Moncler Pour Femme

Moncler, het merk was al bekend van kleding en dan met name hun winterjassen en ski kleding. Niet zo gek, want het merk komt van oorsprong uit de Alpen. De geur is een nieuwe toevoeging aan hun assortiment en is serieus geweldig lekker. Je ruikt er de Alpen in, luxe en de warmte van houtachtige musk toevoegingen. Hij lijkt me op het lijf geschreven.

De flacon is heel bijzonder en mooi. Hij is van glas en bevat een groot deel zilver metaal en plastic dat om de flacon heen zit. Dat laatste overigens in een hele goede kwaliteit, want Moncler gaat enkel voor het beste. De dop heeft hetzelfde reliëf als de flacon en dat maakt het mooi één geheel. 

Dan de geur, want die is in een woord geweldig. Ik heb al heel veel geuren gereviewed en hierbij ook zeker mijn favorieten, maar deze overstijgt dat alles. Ik kan niet zo goed zeggen waarom, maar de geur is echt uniek. Hij past als geur heel goed bij mijn persoonlijkheid en ik denk dat daarom die match zo goed is. Hij ruikt totaal niet naar iets dat je al ooit eerder geroken hebt en laat je serieus meteen denken aan sneeuw en winter. Het is bloemig, warm, maar ook knisperend en luxe. Ik hou hier zo van!!

Van deze Moncler Pour Femme is er ook een speciale flacon verkrijgbaar met een inhoud van 150 ml. Deze heeft een LED scherm wat je kunt personaliseren met bijvoorbeeld jouw naam. Ook de herengeur heeft dit soort flacons, wat natuurlijk een hoog cadeaugehalte heeft voor onder de boom! Ik ontving de 100 ml. variant en deze kost €90,00. Hij is er ook in 60 ml. en deze kost €59,99. 

Zou jij deze Moncler parfum willen proberen?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten