Review: Monopoly Junior Peppa Pig

Monopoly Junior Peppa Pig

Kijken jullie kindjes ook zoveel Peppa Pig? Hier is het echt een hit hoor en niet alleen voor de jongste. Zelfs de oudste van 7 jaar kijkt nog met veel plezier mee. Peppa Pig is dan ook zeker een van de favoriete filmpjes hier in huis en regelmatig horen we het knorren. Hasbro komt nu met de Monopoly Junior Peppa Pig uitvoering! Een superleuk spel voor de echte Peppa Pig fans!

Monopoly Junior Peppa Pig

Spelletjes spelen is iets wat we veel in het najaar en de winter doen. We zitten immers meer binnen en dan is het gezellig om af en toe een leuk spel erbij te nemen. Nieuw voor ons is Monopoly Junior Peppa Pig. Monopoly Junior hadden we al, dus de kindjes zijn een beetje bekend met het concept. De Peppa Pig uitvoering is overigens helemaal nieuw! 

Het bord is geen gewoon Monopoly bord, maar een hele Peppa Pig wereld. De straten die je normaal kunt kopen zijn hier verruild voor de herkenbare Peppa Pig plekken uit de filmpjes, zoals Opa’s tuin, Peppa’s huis, maar ook Pomfrito Stad en Pirateneiland. Voor je kindje is dit natuurlijk een feest der herkenning en extra leuk om te spelen.

De pionnen bestaan uit familie Pig. Er zijn er vier: papa Pig, mama Pig, Peppa en George. Vanzelfsprekend is Benthe hier altijd Peppa en Brody het kleine broertje George. Als ik eerlijk mag zijn klopt dat ook wel met de personages en hun karakters haha! 

Heel leuk is dat het geld ook echt Peppa Pig geld is. Het is vrij eenvoudig en enkel in eentjes. Op die manier leert je kindje tellen. Het sluit dus perfect aan bij kinderen uit de kleuterklassen. Het spel is eigenlijk geschikt voor kindjes vanaf 5 jaar, maar Brody van 4 kan ook al heel goed meespelen. Wij vinden het erg leuk om te doen en naast het speelelement zit er ook echt een leerelement in. Dubbel zo goed dus! De Monopoly Junior Peppa Pig kost €26,99 en is verkrijgbaar bij de speelgoedwinkels en online te bestellen bij o.a. Intertoys.nl.

Vind jouw kindje Peppa Pig ook zo leuk?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

3 gedachten aan “Review: Monopoly Junior Peppa Pig”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten