Review: Nedis draadloze over-ear koptelefoon

Nedis draadloze over-ear koptelefoon

Genieten van je muziek en ondertussen makkelijk telefoongesprekken voeren zonder dat je huisgenoten er last van hebben kan soms een hele opgave zijn. Met deze Nedis draadloze over-ear koptelefoon is dat verleden tijd, want hiermee heb je onwijs veel uurtjes plezier zonder dat jouw roomies moeten meegenieten.

Nedis draadloze over-ear koptelefoon

Een draadloze koptelefoon, stiekem stond het al best een tijdje op mijn wishlist. Toch kwam het er telkens niet van of dacht ik er niet aan totdat de momenten aanbraken waar hij van pas zou komen natuurlijk. Onlangs zat er eentje in de Blogbox van RVGPR. Het gaat om de Nedis draadloze over-ear koptelefoon die beschikt over Bluetooth 5.0.

Het fijne van deze koptelefoon is dat hij een gebruiksduur van maximaal 20 uur heeft en ook nog eens gebruikt kan worden met een bijgeleverde kabel. Handig wanneer je hem niet kan missen maar de batterij wel op is. De geluidskwaliteit is top en hij zit ook nog eens heel fijn en comfortabel op je hoofd.

Door het kussentje bovenaan voel je hem nauwelijks op je hoofd zitten. De zachte kussentjes voor op de oren voelen ook heel fijn en zacht aan, waardoor het zelfs na een tijdje niet vervelend gaat worden. Tevens biedt hij spraakondersteuning en is hij compatible met Google Assistant en Siri, zodat je kunt vragen om je muziek te starten, vragen om routeaanwijzingen of online informatie te geven. Superhandig en hierdoor past hij ook helemaal in de hedendaagse ‘smart’ lifestyle.

De Nedis draadloze over-ear koptelefoon is echt een aanwinst voor mij. Ik gebruik hem wanneer ik bijvoorbeeld werk en niet gestoord wil worden, maar ook tijdens het Netflix kijken wanneer mijn man bijvoorbeeld iets anders wilt kijken. Hij kost €25,99 en is verkrijgbaar via Bol.com. Hij is enkel verkrijgbaar in het zwart.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten