Review: nieuwe kleurtjes Inglot O2M Nagellak

Inglot O2M Nagellak

INGLOT komt deze nazomer met 5 mooie nieuwe en natuurlijke kleuren waarmee ze hun O2M collectie uitbreiden. Mocht je deze collectie nog niet kennen, dan heb je zeker wat gemist. De nagellakjes van O2M zijn een bestseller en zijn water- en zuurstofdoorlatend. Hierdoor blijven je natuurlijke nagels in de best mogelijke conditie en verkleuren ze niet. Super fijn dus! Ik ontving alle vijf de kleuren uit deze Inglot O2M Nagellak collectie en laat die vandaag graag zien.

Inglot O2M Nagellak

Deze collectie bestond uit al best veel kleuren, waarvan er overigens opvallend veel lichte kleurtjes tussen zitten. Ook deze vijf nieuwe kleuren zijn allemaal licht en vrij nude van kleur. Je moet daar van houden, maar eigenlijk staat iedereen daar wel mee. De lakjes komen in een kenmerkend doosje, want de producten van INGLOT zijn altijd in zwarte doosjes gehuld. De flesjes zelf zijn klein en handzaam en zien er prima uit.

De kleuren vind ik top. Wanneer je ze alle vijf hebt kun je het verschil best goed zien. Zo apart vergelijken kan moeilijk zijn, omdat de kleuren vrij dicht bij elkaar liggen. Alle vijf de kleuren zijn onwijs mooi, maar mijn favoriet is toch echt kleur 482. Dit is een vrij lichte beige kleur die het fantastisch doet bij een zongebruinde huid. De kleur 483 is overigens ook geweldig mooi!

De Inglot O2M Nagellak is door het wat dikkere borsteltje heel goed aan te brengen. Je hebt binnen 2 strookjes je gehele nagel gedaan en afhankelijk van de kleur die je kiest zijn twee laagjes voldoende voor een goede dekking en een mooi resultaat. Ik ben hier heel blij mee, want hoewel ik gelnagels heb kan ik daar evengoed een kleurtje nagellak overheen dragen wanneer ik mijn ‘oude’ kleur bijvoorbeeld zat ben.

De Inglot O2M Nagellak is vegan en officieel halal gecertificeerd en kost €15,99 per stuk. Je kunt de lakjes direct online bestellen op Inglot.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten