Review: Nivea Sun UV Face Spot Control Luminous630

Nivea Sun UV Face Spot Control Luminous630

Zonbescherming voor het gezicht…het is nog nooit zo hot geweest als dit voorjaar. De producten met een hoge bescherming (denk aan SPF50) die tevens pigmentvlekjes voorkomen en bestrijden lijken me om de oren te vliegen. Het is natuurlijk een goede ontwikkeling, want we zijn echt toe aan dit soort producten. Vandaag laat ik jullie de Nivea Sun UV Face Spot Control Luminous630 zien met een SPF50.

Nivea Sun UV Face Spot Control Luminous630

De zon, ik hou er onwijs van. Het geeft dat je fijne gelukkige gevoel, een energieboost en je huid warmt er lekker van op en krijgt een fijn kleurtje. Toch heeft de zon ook zijn minpunten. De schadelijke werking op onze huid en lichaam van de UV stralen kennen we natuurlijk wel, maar wist je dat de zon ook pigmentvlekjes kan veroorzaken? De nieuwe Nivea Sun UV Face Spot Control Luminous630 beschermt de huid met een effectieve UVA- en UVB bescherming en beschermt tegen door de zon veroorzaakte vlekjes.

De formule bevat een speciaal ingrediënt, namelijk Luminous630. Dit ingrediënt zorgt voor het voorkomen en bestrijden van de vlekjes. Tevens bevat het hyaluronzuur en vitamine E voor een fijn hydraterend effect op de huid. Op die manier bescherm je de huid optimaal en krijgt hij er een fijne verzorging bij. Zo kun jij lekker ongestoord van de zon genieten.

Pigmentvlekjes en de zon, hoe zit het ook alweer?

Hoewel de zon zorgt voor een energieboost en een lekker kleurtje op je wangen, kan het ook pigmentvlekken in je gezicht veroorzaken, wat een mooie egale tint flink in de weg kan staan. Toch weet 42% van de vrouwen tussen de 25 en 35 jaar niet waar deze vlekjes vandaan komen. Pigmentvlekken ontstaan als de pigmentproductie in de huid verstoord is, met de zon als de belangrijkste veroorzaker (naast leeftijd, hormonale veranderingen, huidontstekingen en genetische aanleg). Melanocyten in de huid bieden doorgaans bescherming tegen zonlicht door pigment aan te maken. Wanneer de cellen overactief zijn en daardoor teveel pigment aanmaken, resulteert dit in donkere vlekjes. Om de kans op deze vlekjes te verkleinen is het belangrijk om de huid goed te beschermen tegen de zon. Voor het gezicht wordt dagelijks smeren met een UV-bescherming aangeraden, omdat de delicate gezichtshuid veel wordt blootgesteld aan UV-straling, ook op dagen dat het minder zonnig is. Smeren dus!!

De textuur van de nieuwe Nivea Sun UV Face Spot Control Luminous630 is fijn, smeert goed uit en trekt snel in. Het laat geen plakkerig of vet laagje achter, top dus. Heel opvallend is de geur, die is echt heel lekker. Voor de gevoelige huidjes een minpuntje overigens, want deze kunnen vaak niet tegen toegevoegde parfum. Over de crème kun je, indien je dat graag wilt, makkelijk make-up aanbrengen. Ik probeer dit jaar echter wat minder make-up te dragen in het voorjaar en de zomer, want wil mijn huid daar wat rust en adem in gunnen.

Het is wel duidelijk dat ik deze nieuwe Nivea Sun UV Face Spot Control Luminous630 echt aanraad. Hij is superfijn! Of het werkt op vlekjes kan ik je niet zeggen. Daarvoor moet je het product namelijk echt lang gebruiken. Smeren kan overigens geen kwaad, want je beschermt je huid ermee tegen de zon met de SPF50. Een tube bevat 50 ml. aan product en kost €23,99. Je shopt hem via de drogist, de grotere supermarkten en online bij bijvoorbeeld Kruidvat.nl.

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten