Review: One2Track Connect Go + kortingscode

One2Track Connect Go

Is jouw kindje, net als Benthe, al wat zelfstandig aan het worden? Of heb je een echte rebel zoals Brody in huis? Dan kan een GPS horloge uitkomst bieden. Onlangs mochten wij de One2Track Connect Go GPS horloge testen. Dit is een GPS telefoon horloge, speciaal ontwikkeld voor kinderen. Hoe het werkt, wat je ermee kunt en wat wij ervan vinden lees je op de blog van vandaag.

One2Track Connect Go

Als moeder van twee kindjes kende ik One2Track natuurlijk al wat langer. Het merk bestaat al jaren en heeft zijn kwaliteit dus eigenlijk al bewezen. We waren al eerder bekend met een GPS horloge voor kinderen die we destijds voor Brody kochten. Hij rende namelijk vaak weg en dan was het zeker fijn om te weten waar hij is als je hem kwijt bent of wanneer hij samen met Benthe ‘alleen’ in het speeltuintje hier tegenover ging spelen. Nu Benthe wat groter wordt wilt ze zo langzamerhand wat zelfstandiger dingen doen. Loslaten heet dat, maar deze moeder vindt dat nog wat moeilijk. Speciaal voor haar hebben we dan ook voor de One2Track Connect Go gekozen.

De One2Track Connect Go GPS telefoon horloge is lekker veelzijdig. Zoals de naam al zegt zit er een GPS functie op, welke je met je telefoon koppelt d.m.v. een app. Het werkt heel simpel en fijn en je kunt op huisnummerniveau zien waar je kindje is. Fijn is ook dat je middels de app kunt navigeren waar jouw kindje is. Dat is met name erg handig wanneer je niet zo bekend bent op de desbetreffende plek, bijvoorbeeld op vakantie.

De One2Track Connect Go komt in verschillende kleuren. Wij kozen voor roze, want Benthe is een echte meisjes-meisje. Het materiaal is van fijn zacht siliconen en vormt zich prima op de pols. Er zitten genoeg gaatjes in, zodat het altijd goed past. Het knelt nergens en zit lekker comfy. Het horloge lijkt wat groot voor een kinderpols, maar wanneer het kleiner is is het bijna niet meer te bedienen. Met deze grootte gaat dat perfect.

In het doosje zitten de nodige accessoires bijgeleverd, zoals een stekker en een oplaadkabel. Ook zit er een simkaartje bij en korte gebruiksaanwijzing. Aangezien wij van de plug & play generatie zijn heb ik dat gedeelte overgeslagen en ben er meteen mee begonnen. Belangrijk is dat je de app download op je telefoon. Hiermee sta je namelijk in contact met het horloge en dus je kind. Zonder de app heeft het horloge geen enkele functie. De app wijst zich vanzelf en is lekker overzichtelijk.

Het horloge zelf is ook dikke prima. Met wat swipes kun je verschillende opties kiezen, zoals een SOS bericht versturen, een berichtje versturen, bellen etc. Mocht er een noodsituatie zijn kun je op het knopje aan de zijkant drukken (even ingedrukt houden) en dan krijgt degene met de app een SOS melding op de telefoon. Superhandig natuurlijk. Mocht jouw kindje buitenspelen en hij of zij moet komen eten, dan kun je ook bellen. Je belt met jouw smartphone naar het horloge en andersom kan dat ook. Het praten en luisteren gaat ook hierbij weer heel goed en duidelijk. Wat ook top is: het kind kan het horloge niet zelf uitzetten, want dit kan enkel in de app op een smartphone. Het geheel werkt met een prepaidsysteem dat je zelf kunt opwaarderen (KPN).

Het mag denk ik wel duidelijk zijn dat ik heel erg blij ben met deze One2Track Connect Go. Hij biedt Benthe wat meer vrijheid zonder dat ik daarbij al te ongerust ben. Komende jaren zal ze dit horloge veel dragen, want in de huidige wereld is dat wel nodig. Leuk detail: de klok is zowel digitaal als analoog, waardoor Benthe die nu leert klok kijken goed kan aflezen hoelaat het is. Bij One2Track hebben ze vanaf vandaag een leuke actie. Je krijgt namelijk 10% korting met de code ‘KERST10’ (geldig tot 24 december 2021). Shoppen dus!!

Heb jij een GPS horloge voor je kindje?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten