Review: Oolaboo Smart Aesthetics Serum

Oolaboo Smart Aesthetics Serum

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: smeren met een goed serum is een must! Je kunt daarvoor het Oolaboo Smart Aesthetics Serum gebruiken. Dit no wrinkle serum is perfect binnen een anti-age routine. De rijpere huidjes kunnen deze dus goed gebruiken, maar ook huidjes vanaf een jaar of 30 kunnen hier goed mee smeren. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Oolaboo Smart Aesthetics Serum

Het Oolaboo Smart Aesthetics Serum is een topper. Het bevindt zich in het hogere segment, maar dat zie je ook af aan de kwaliteit. Het serum bevat 4 belangrijke werkzame ingrediënten. Argireline remt de neurotransmitters (zenuwsignalen) die zorgen voor de aanspanning van de gezichtsspieren af, zonder deze te verlammen. Je kunt dus evengoed nog je emoties tonen 😉 Doordat de spieren ontspannen vermindert de diepte en grootte van lijntjes en rimpels en helpt het tevens deze te voorkomen. Hyaluronzuur zorgt voor opvulling van de uitdrukkingsrimpels en houdt vocht vast, daar staat het natuurlijk ook om bekend. De huid blijft hierdoor lekker gehydrateerd. Vitamine C en E stimuleren de collageenproductie, waardoor de huid steviger en veerkrachtiger wordt. Tot slot bevat het nog Palmitoyl-tripetide-38, een peptide met het vermogen om de zes belangrijkste verjongingsstoffen in de huid te produceren (collageen I, II en III, fibronectin, hyaluronzuur, lamanin-5).

Nu je weet wat de ingrediënten en hun werking zijn mag het wel duidelijk zijn dat het hier om een echte anti-age topper gaat. Je gebruikt het serum op je gezicht, maar kunt het ook op de hals en decolleté gebruiken. Het maakt de huid voller, steviger en vult rimpels op. Het resultaat is een jongere en frissere uitstraling. Het serum is rijk genoeg om als stand alone te gebruiken. Normaal gesproken gebruik je na een serum een dag- of nachtcrème, maar dat is hierbij dus niet nodig.

De verpakking ziet er overigens top en lekker luxe uit. De pompflacon is zwart met een transparant deksel en heeft een aparte vorm bij het pompje. Heel luxe! Het staat perfect op elke badkamer en mag dan ook zeker gezien worden. Iets waar ik ook erg blij van word is het gevoel ervan. Het voelt degelijk aan. Klinkt misschien heel stom, maar voor een bedrag als dit wil je ook echt kwaliteit in handen hebben (en dan bedoel ik niet enkel de kwaliteit van het serum zelf, maar ook van de verpakking).

Het Oolaboo Smart Aesthetics Serum breng je aan op een schone huid. Gebruik vooraf geen cleanser met minerale oliën of siliconen. De textuur is vrij dun en laat zich goed verdelen over de huid. Het voelt zacht aan. Je kunt het heel gericht aanbrengen op bijvoorbeeld de voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, fronslijnen en expressielijnen. Bij voorkeur niet inmasseren, maar dun en deppend aanbrengen.

Het Oolaboo Smart Aesthetics Serum vind ik weer een echte ontdekking. Hoewel ik zelf nog niet veel rimpels heb blijf ik dit product zeker gebruiken. Ik ben namelijk onlangs 36 geworden (omg!) en dus wil ik die lijntjes nog wat uitstellen. Smeren met dit serum is geen straf, maar een heerlijk verwenmomentje. In een flacon zit 50 ml. aan product. Het kost €79,95 en is online te bestellen op Oolabooshop.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten