Review: Oral-B Genius 9000 Rosé Goud

Oral-B GENIUS 9000 Rosé Goud

Vandaag review ik een wel heel mooi product voor jullie, namelijk de Oral-B GENIUS 9000 Rosé Goud. Deze elektrische tandenborstel is echt één van de beste elektrische tandenborstels die er is. Hij heeft ontzettend veel functies en werkt geheel persoonlijk als je de app erbij gebruikt. Heel handig en fijn om je tanden mooi te houden.

Oral-B GENIUS 9000 Rosé Goud

Normaal koop je een elektrische tandenborstel is een vrij kleine verpakking. Deze Oral-B GENIUS 9000 Rosé Goud komt echter in een vrij grote doos. Er zit namelijk meer in dan alleen de elektrische tandenborstel.

Ik ben echt een sucker voor mooie verpakkingen en word hier dus ook heel erg blij van. Het is echt een cadeautje wat je openmaakt, zo mooi! De tandenborstel zelf zit erin gepresenteerd, de overige inhoud zit achter het karton.

Bij de elektrische tandenborstel komen aardig wat accessoires. Uiteraard ontvang je er een oplader bij incl. stekker, vier verschillende opzetborstels, een houder voor je iPhone (om het samen met de app te gebruiken), een travel case en uiteraard de gebruiksaanwijzing.

De Oral-B GENIUS 9000 Rosé Goud is prachtig. Zoals de naam al zegt is de kleur rosé goud, helemaal in de trend van het moment. Niet het allerbelangrijkste bij een elektrische tandenborstel natuurlijk, maar het oog wilt ook wat. Zoals je al kunt zien zitten er vijf verschillende standen op de tandenborstel en werkt hij met Bluetooth.

De Oral-B GENIUS 9000 Rosé Goud is de meest intelligente tandenborstel. Hij is uitgerust met speciale bewegingssensoren, hij pulseert en roteert. Daarnaast maakt hij contact met jouw smartphone d.m.v. Bluetooth waarmee hij je kan assisteren om het beste poetsresultaat te krijgen. Samen met de app zorgt hij ervoor dat je geen enkel gebied overslaat met poetsen, voor een optimale mondverzorging.

5 verschillende standen

Het is bewezen dat de Oral-B GENIUS tot wel 100% meer plak verwijdert dan een gewone handtandenborstel. Dat maakt tandenpoetsen met deze elektrische tandenborstel zeker de moeite waard. Zoals ik al zei heeft deze tandenborstel vijf standen. PRO Clean (hiermee bereik je het allerbeste resultaat), gevoelige tanden, polijststand, whitening en tandvleesverzorging. Al met al een multifunctioneel apparaat die je gehele mond van a tot z reinigt.

Smartring, timer en positieherkenning

Fijn is dat de Oral-B GENIUS 9000 Rosé Goud een poetsdruksensor heeft. De Smartring kleurt rood wanneer je te hard drukt en beschermt daarmee je tandvlees. Pulsaties stoppen en de rotaties vertragen. Fijn is ook de timer. Deze zorgt ervoor dat je de aanbevolen twee minuten poetst. Dit doet het door je mond in vier delen te verdelen. Na elk deel hapert de borstel even met de rotaties, zodat je weet dat je naar het volgende deel moet. Na vier delen te hebben gedaan stopt de borstel automatisch. Ik maak de verdeling: linkerbovenkant, rechterbovenkant, rechteronderkant, linkeronderkant. Supersimpel en lekker snel! Ook heeft hij positieherkenning, waardoor de tandenborstel met behulp van sensoren gedeeltes in de mond herkent en zo aanstuurt op betere poetsprestaties (dus ook de zones die vaak vergeten worden).

Opzetborstels en lader

Bij de Oral-B GENIUS 9000 Rosé Goud worden vier opzetborstels geleverd, elk zijn ze anders en geschikt voor een andere mondverzorging. Zo zit er een ‘gewone’ borstel bij en één om te polijsten. Houd er wel rekening mee dat je om de drie maanden je borsteltjes moet vervangen!

Bij deze houder zit ook de oplader. Die kun je er overigens ook uithalen, zodat je alleen de oplader hebt en niet de houder voor de borstels. Natuurlijk kun je het ook zo laten staan, wat met name handig is als je met meerdere borstels werkt. Zo heb je ze altijd bij de hand. De batterij gaat maar liefst 12 dagen mee en dat maakt het Oral B’s langst oplaadbare batterij.

Travel case

Ook zit er nog dit leuke en mooie doosje bij. Het is een reisetui, wat superhandig is. Niet alleen kun je er je Oral-B GENIUS 9000 Rosé Goud in kwijt, ook kunnen er twee opzetborstels in en dient hij tevens als mobiel laadstation.

Hoe dat er van binnen uit ziet? Zo dus! Ziet er erg mooi en compact uit. Fijn is dat het doosje van hard plastic is en je tandenborstel dus niet kapot kan gaan als er wat op drukt. De borsteltjes kunnen niet gaan zweven in het doosje, want deze zijn vastgeklikt.

Het laden gaat supermakkelijk. Je kunt de kabel aan de zijkant inpluggen. Tevens kun je je telefoon ermee opladen d.m.v. de USB aansluiting. Je telefoon kun je namelijk ook in de houder zetten als die openstaat, om zo de app te gebruiken als je aan het poetsen bent.

Smartphone houder

Voor in de badkamer kun je ook deze telefoonhouder gebruiken. Je kunt hem met een zuignap op je spiegel bevestigen. De zijkanten zijn aanpasbaar, zodat het met elke telefoon past. Lekker handig, ook voor andere beauty tools die met apps werken.

Ik ben echt ontzettend blij met mijn Oral-B GENIUS 9000 Rosé Goud. Het werkt fantastisch, zowel met als zonder de app. Met de app poets je nog net wat beter, maar ook zonder werkt het top. De timer functie is ideaal en de poetsdruksensor ook. Door de verschillende functies is dit apparaat ontzettend veelzijdig en biedt het je een complete mondverzorging. De Oral-B GENIUS 9000 Rosé Goud is overigens als Best Getest van alle elektrische tandenborstels door de Consumentenbond! De Oral-B GENIUS 9000 Rosé Goud kost €rond de €130,- en is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com. Een mooie tip om te onthouden als kerstcadeau!

Poets jij al elektrisch?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Review: Oral-B Genius 9000 Rosé Goud”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten