Review: & Other Stories Radiance Wand

& Other Stories Radiance Wand

Highlighters, ik moet eerlijk toegeven dat ik het in de zomer niet zoveel gedragen heb. De reden daarvoor is dat ik anders veel te veel glans op mijn hoofd heb. Nu het najaar zijn intrede doet ga ik het wel steeds meer gebruiken. Nieuw is de & Other Stories Radiance Wand, een toffe highlighter waarmee je jouw gebruinde teintje wat verlengt 😉

& Other Stories Radiance Wand

Heb je net als ik heerlijk genoten van de zomer en tevens een lekker gebruind kleurtje opgedaan? Ik baal altijd als een klein kind als ik zie dat het toch wel redelijk snel verdwijnt. Gelukkig is er make-up en kun je hier genoeg mee fixen. Deze nieuwe & Other Stories Radiance Wand is een highlighter in een gebronsde kleur, waarmee je jouw zomerse blosjes ook lekker de herfst door kunt dragen.

De nieuwe & Other Stories Radiance Wand komt in een hele mooie luxe huls. Hij is zwart en glanst lekker. De opdruk is goud en die combinatie doet lekker luxe aan. Heel fijn vind ik altijd als producten degelijk aanvoelen en makkelijk in de hand liggen. Lijkt niet belangrijk, maar ik vind er wel wat van haha. Hierbij is dat absoluut een pluspunt!!

De textuur van deze & Other Stories Radiance Wand is heerlijk zacht. Het is crèmeachtig, maar wel licht. Hierdoor je kun het lekker opbouwen zonder het gevoel te hebben van een dikke laag make-up. Ook kun je het heel goed blenden als je voor heel subtiel wilt gaan.

Het resultaat is prachtig. Deze highlighter geeft je een hele mooie gezonde gloed. Het versterkt je gebruinde tintje. De kleur is Lueur Nacrée en het is warm goudachtig met heel veel shimmers. Bang dat je een discobol wordt hoef je hiermee zeker niet te zijn, want het geeft je een hele mooie glow.

De nieuwe & Other Stories Radiance Wand komt in twee kleuren, een gouden champagnekleur en een koperachtige bronstint. Volgens mij heb ik de koperkleur, want hij is wat warmer. De champagnekleur is iets lichter namelijk. De nieuwe highlighter is dermatologisch getest en kost €23,-. Je shopt hem bij de bekende & Other Stories verkooppunten.

Gebruik jij wel eens een highlighter?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten