Review Patchology Patches + 20% korting!

Patchology

Ken je het huidverzorgingsmerk Patchology al? Ze bieden huidverzorging in de vorm van maskers en patches. De innovatieve producten zorgen ervoor dat de ingrediënten snel werken waar de huid ze het hardst nodig heeft. Onlangs ontving ik 4 Patchology items van Beautytasting die ik vandaag review. Spoiler: onderaan de review vind je een 20% kortingscode!

Vooral in deze tijd vind ik het verzorgen van jezelf belangrijk. Niet dat we dat normaal niet zo goed doen, maar ik bedoel echt jezelf in de watten leggen. We hebben er nu wat meer tijd voor en onthaasten hiermee ook wat beter.

Patchology Flashmasque Hydrate

Met name nu we richting de zomer gaan heeft onze huid hydratatie nodig. Dit Patchology Flashmasque Hydrate is een ultieme dorstlesser voor jouw huid. Het is een hydraterend sheet masker dat uitdroging tegengaat en een vermoeide uitstraling vermindert. Het bevat 5 bewezen hydraterende ingrediënten, zoals hyaluronzuur en vitamine B5. Het masker past qua formaat perfect op mijn huid en na 5 minuten mag het er weer af. De huid ziet er stralend en lekker fris uit, perfect voor dat ene dagje zon waarbij je weinig make-up wilt dragen, maar wel die mooie natuurlijke glow wilt. De maskertjes zijn los te koop voor €6,- of per 4 stuks voor €22,-.


Patchology The Good Fight mini masker

Nog een sheet masker, maar dan in mini variant, is The Good Fight masker. Het is geen sheet mask zoals je ze gewend bent, maar het heeft de vorm van een X. Hierdoor worden de belangrijkste gebieden op de huid behandeld. Het masker is extreem krachtig en gaat de strijd aan met oneffenheden. Halleluja voor mij! Er zitten actieve werkstoffen in zoals tea tree en wilgenschors die lokale puistjes te lijf gaan en pepermunt om de huid te kalmeren. Dit maskertje vind ik heel tof! Het is los te koop voor €4,- of per 5 stuks voor €12,-.


Patchology Flashpatch Rejuvenating Eye Gels

Heb je last van vermoeide ogen? Dan zijn deze Patchology Flashpatch Rejuvenating Eye Gels top! Ze bevatten cafeïne en collageen en helpen je weer een frisse blik te krijgen. Door de versnelde afgifte van ingrediënten zijn ze krachtiger dan andere crèmes of serums en dat is fijn voor jou want zo ben je nog sneller van je wallen en vermoeide blik af! Ik heb gelukkig zelf niet zo’n last van vermoeide ogen, dus heb hem niet optimaal kunnen testen. Deze patches zijn los te koop voor €4,-, per 5 voor €12,- of per 30 in een pot voor €40,-.


Patchology Flashpatch Restoring Night Eye Gels

Speciaal voor de nacht zijn er de Patchology Flashpatch Restoring Night Eye Gels. Ideaal, want in de nacht herstelt onze huid en kunnen werkstoffen echt een boost geven. Deze patches hebben een anti-age werking door een krachtige dosis aan retinol en peptiden. Goed om te weten is dat de patches biologisch afbreekbaar zijn. De schors van Atlantische ceder verheldert donkere kringen, ook heel fijn! Ik begin wat fijne lijntjes rondom mijn ogen te krijgen en dus gebruik ik deze patches. Ze zijn heerlijk en lijken na één keer gebruik al een frissere en jongere blik te geven. Ze voelen prima aan. Je hoeft ze overigens niet de hele nacht te laten zitten, gewoon even aanbrengen voor het slapen gaan en na 5 minuten eraf halen. De werkstoffen kunnen dan de hele nacht nog hun werk doen. Ook deze patches zijn verkrijgbaar per stuk voor €4,-, per 5 stuks voor €12,- en per 30 stuks in een pot voor €40,-.

Zoals ik al in mijn eerdere reviews aangaf ben ik trotse ambassadeur van Beautytasting, een webshop vol met mooie beauty merken! Deze Patchology maskers en patches kun je er ook shoppen en met de code ‘ZAZAZOO20‘ krijg je 20% korting op al jouw aankopen. Ga dus snel naar Beautytasting.com en shop jouw beauty musthaves!

Heb jij al eens een masker of patches van Patchology gebruikt?

– dit artikel bevat affiliate linkjes, kost jou niks maar hiervan onderhou ik mijn blog –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten