Review: Payot Herbier

Payot Herbier

Clean beauty, het bewust bezig zijn met ontwikkelen i.c.m. respect voor onze planeet, dat is iets waar PAYOT trouw aan is. Met de nieuwe PAYOT Herbier lijn tillen ze dit nog een niveautje hoger, want elk product bevat een zorgvuldige selectie van biologische, pure essentiële oliën en botanische extracten met krachtige componenten. Benieuwd? Ik vertel er vandaag meer over en laat jou drie heerlijke producten zien.

Payot Herbier

De producten van PAYOT Herbier bevatten o.a. lavendel, tijm, everlasting flower, rozemarijn en olijf. Het zijn compacte formules met zo min mogelijk bestanddelen. Plantaardige oliën hebben hierbij de prioriteit. De ingrediënten zijn gekozen met respect voor de huid en de planeet. De formules zijn zo gemaakt dat ze waterverbruik minimaliseren en geen controversiële ingrediënten of synthetische geurstoffen bevatten. De formule is dan ook geheel vegan.

PAYOT Herbier geeft jou het natuurlijke detox effect. Elk product bevat precies de juiste hoeveelheid van een specifieke essentiële olie, welke geselecteerd is op haar natuurlijke detox werking. Met hun antioxiderende, ontstekingsremmende en/of antimicrobiële eigenschappen, helpen de etherische oliën gewonnen uit everlasting flower, lavendel, tijm & rozemarijn het immuunsysteem van de huid te versterken door toxines
en andere afvalstoffen die zich in het weefsel ophopen te elimineren.

PAYOT Herbier Face Beauty Oil

Een gezichtsolie verrijkt met everlasting flowers essentiële oliën, dat is de PAYOT Herbier Face Beauty Oil. Wanneer je een droge huid hebt is dit echt een geweldig product. De olie komt in een klein mooi glazen flesje met een pipetje. Heel fijn, want hierdoor kun je goed doseren. De olie voedt de huid met zonnebloem- en olijfolie. Hij bevat geen synthetische geurstoffen, maar ruikt van nature wel lekker kruidig. De textuur is fijn en smelt op de huid. Hierdoor smeer je het goed in en trekt het top in. Wat achterblijft is een fijne zachte huid met een mooie natuurlijke glow. De olie bevat 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 95,5% ingrediënten afkomstig van organische teelt. Een flacon heeft een inhoud van 30 ml. en kost €46,75.

PAYOT Herbier Universal face Cream

In de lijn zit ook een hele fijne face cream. Hij bevat essentiële oliën van lavendel en ruikt daardoor ontzettend lekker. Ik vind dit bijvoorbeeld een heel fijn product om in de avond aan te brengen voor het slapen gaan. De huid wordt hier namelijk lekker gevoed door en door de fijne geur kom jij makkelijk in standje relax, waardoor je heerlijk slaapt en een goede nachtrust hebt. Lavendel staat erom bekend dat het kalmerend werkt, dat doet deze crème dus ook voor de huid. Tevens verzacht het. De formule bevat verder nog olijfolie en hydrateert lekker. De textuur is verrassend ligt en smeert heel fijn uit. Bij mij blijft er een ietwat stroef laagje achter, maar met slapengaan is dat niet erg. Dat kan overigens bij jou heel anders zijn, want elke huid is anders. Deze fijne crème is geschikt voor alle huidtypes en kan tijdens elk seizoen gebruikt worden. 99,7% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en 25,1% zijn afkomstig van organische teelt. Ik kreeg een klein potje toegestuurd, maar de reguliere verpakking bevat 50 ml. en kost €44,70.

PAYOT Herbier Revitalizing Body Oil

Voor het lichaam is er nog de Revitalizing Body Oil, een fijne olie met essentiële olie van biologische tijm. Die werkt diep revitaliserend en verkwikkend. De voedende formule bevat nog een mix van soja-, olijf- en zonnebloemolie en maakt de huid lekker soepel. Deze olie leent zich perfect voor een massage en de fijne citrusachtige geur geeft dat verkwikkende effect aan je geest. Heerlijk als je het mij vraagt! De olie is niet vet en laat je huid er heerlijk zacht uitzien en aanvoelen. Heel fijn product dit! Ook deze olie bevat 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 95,5% ingrediënten afkomstig van organische teelt. Hij komt in een mooie flacon met een inhoud van 95 ml. en kost €40,65.

Voor meer informatie over de producten is er www.payot.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten