Review: Popmask Big Hug patches

Popmask Big Hug

We kennen het allemaal wel, dat nare gevoel wanneer we weer in die ene periode in de maand zitten. Menstruatieklachten worden soms zwaar onderschat, want je kunt er soms echt heel veel last van hebben. Zaten we voorheen met een warme kruik tegen onze buik op de bank, nu zijn er de Popmask Big Hug patches die je verlichting bieden.

Popmask Big Hug patches

De naam zegt het al, de Popmask Big Hug patches geven je het gevoel van een heerlijke warme dikke knuffel. Precies dat is wat je nodig hebt tijdens jouw menstruatie, want je kunt dan aardig wat last hebben van buikkrampen. Omdat ze dat bij Popmask ook weten hebben ze deze patches ontwikkeld om verlichting te bieden.

In een verpakking zitten 5 patches. Ze zitten verpakt in een sachet zoals je die gewend bent van de sheet maskertjes. Helemaal prima! De verpakking ziet er overigens wel leuk en kleurrijk uit!

Een patch gebruik je dus wanneer je last hebt van menstruatiekrampen. Je brengt hem aan op je ondergoed, ter hoogte van je onderbuik. Hierdoor gaat hij niet irriteren en zit het precies op die plek waar je altijd last hebt. Natuurlijk kun je hem ook hoger plaatsen als jij dat fijner vindt.

Elke patch behoudt zijn werking tot wel 12 uur. Dat is echt lang en dus kun je ook een tijdje met een verpakking vooruit. Na gebruik gooi je hem weg. Door de fijne warmte geeft het pijnverlichting en heb je even dat fijne comfy gevoel. Tevens doet het meteen goed voor de lage rugpijn. Je kunt het product zowel overdag als ’s nachts gebruiken. Fijn is dat het parfumvrij is en enkel natuurlijke ingrediënten bevat. Wat ze precies kosten en waar je ze in Nederland kunt kopen is onbekend. Wel zijn ze online te bestellen op Popmasklondon.com en bij Asos.

Kende jij Popmask al?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten