Review: Reveel Vitamin C Concentrate

Review: Reveel Vitamin C Concentrate

Wist jij dat vitamine C, met name richting de zomer, onmisbaar is voor je huid? Met dit Reveel Vitamin C Concentrate serum kom je een heel eind als het gaat om een goede huidverzorging en bescherming deze zomer. Vandaag vertel ik je er alles over en leg ik uit wat de voordelen zijn van vitamine C.

De voordelen van vitamine C

Vitamine C zie je heel veel terug in huidverzorgingsproducten en dat is zo gek nog niet. Het ingrediënt doet namelijk heel veel goeds voor je huid. Zo neutraliseert het schadelijke omgevingselementen die o.a. veroorzaakt worden door de zon. Het beschermt de huid hiermee tegen pigmentatie, vroegtijdige huidveroudering en meer. Zeker nu we richting de zomer gaan is het een onmisbaar ingrediënt in jouw huidverzorging.

Reveel Vitamin C Concentrate

Het Reveel Vitamin C Concentrate is een uniek serum dat met 79% vitamine C de zichtbare tekenen van huidveroudering verbetert. Denk hierbij aan fijne lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie. Tevens worden de huidcontouren verstevigd, waardoor je hiermee dus een fijne anti-age topper te pakken hebt. Tijdens het ouder worden verliest de huid namelijk collageen waardoor meerdere tekenen van veroudering zichtbaar worden. Collageen bouw je niet meer op op latere leeftijd, dus het is belangrijk om dit goed in te sluiten en opnieuw te stimuleren. Om de collageenproductie te stimuleren heeft de huid vitamine C nodig.

Het serum is niet zomaar een serum zoals we dat kennen met bijvoorbeeld een pompje. Nee…dit werkt totaal anders. In een verpakking zitten vitamine C bolletjes, die door middel van de bijgeleverde vloeistof geactiveerd worden. Per toepassing gebruik je één bolletje en één pompje. Je mengt beiden goed door elkaar waarna je het aanbrengt op de huid. Erna kun je jouw gewenste dagverzorging aanbrengen. Nu we ook een SPF smeren is het belangrijk om te weten om dit product bovenop de SPF te smeren, dus erna.

De Reveel Vitamin C Concentrate is in meerdere varianten te verkrijgen. Zo kun je een zesweekse kuur aanschaffen voor €149,- of het eens proberen met de travelkit die ik je heb laten zien. Deze kost €49,95 en komt samen met de oogpads en de Collagen Serum Spray. Je shopt hem op Reveelskincare.be.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten