Review: RoC Soleil-Protect Anti-Brown Spot Unifying Fluid

RoC Soleil-Protect Anti-Brown Spot Unifying Fluid

Ben je op zoek naar een fijne zonbescherming voor het gezicht, welke tevens bruine vlekken vermindert? Dan is de nieuwe RoC Soleil-Protect Anti-Brown Spot Unifying Fluid wat voor jou! Ik ontving hem onlangs om te testen en vertel je er vandaag graag wat meer over.

RoC Soleil-Protect Anti-Brown Spot Unifying Fluid

Nu we de zon steeds wat meer zien is het belangrijk om onze huid goed te beschermen. Dat doen we door elke ochtend met een fijne beschermingsfactor te smeren alvorens we onze make-up aanbrengen (indien je die überhaupt aanbrengt natuurlijk). Fijn is natuurlijk wanneer een spf lekker comfortabel aanvoelt op de huid, want je loopt er tenslotte de hele dag mee rond. De RoC Soleil-Protect Anti-Brown Spot Unifying Fluid is zo’n fijnerd.

De RoC Soleil-Protect Anti-Brown Spot Unifying Fluid is een fijne lichte crème die zichtbaar bruine vlekjes vermindert, de huid beschermt en de jeugdige uitstraling van de huid verbetert. Door de zon kun je namelijk vroegtijdige huidveroudering oplopen en met het smeren van dit product voorkom je dat. De fluid komt in een tube met een inhoud van 50 ml. Voor een gezichtscrème is dat helemaal prima, want je doet er vrij lang mee. De tube komt in een doosje dat een kenmerkende look heeft voor het merk. Je ziet meteen dat het van RoC is.

De textuur is lekker vloeibaar. Het is ultralicht en smeert daardoor heel fijn op de huid. Door het smalle tuitje kun je heel fijn doseren zonder teveel van het product te verspillen. Super! De fluid trekt supersnel in en laat geen wit residu achter. Wel zo fijn natuurlijk 😉 Door de fijne lichte textuur is het smeren hiermee fijn en snel. Je merkt nog niet eens dat je het draagt en dat is natuurlijk top, want een dikke vette spf laag op je toet is niet comfortabel.

De Soleil-Protect Anti-Brown Spot Unifying Fluid is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de gevoelige huid. Hierdoor kan iedereen van de voordelen van dit product genieten. Ik heb zelf gelukkig nog geen bruine vlekjes, de man echter wel. Die ga ik dus lekker aan het smeren zetten met deze fluid. Een tube van 50 ml. kost overigens €18,99 en is verkrijgbaar bij de apotheek en online te bestellen op Rocskincare.nl.

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten