Review: Samen leren met de SmartMax Start XL set + winactie

SmartMax

Ken jij SmartMax al? Het is het geweldige leuke magnetische speelgoed waarmee jouw kindje allerlei vormen leert bouwen op een leuke en leerzame manier. Dit speelgoed zie je ook bij veel scholen terug, juist omdat het zo leerzaam en leuk is. Ik vertel er vandaag wat meer over en link je door naar een toffe winactie!

SmartMax

SmartMax is speelgoed dat bestaat uit allemaal gekleurde magneten. Hiermee leert jouw kindje om te bouwen, te spelen en leert hij of zij tevens hoe magnetische kracht werkt. Hiermee stimuleer je de fijne motoriek en leert jouw kindje kleuren te herkennen. Ook leert het vormen en stimuleert dit speelgoed de fantasie. 

In de SmartMax Start XL set zit alles om mee te beginnen. Natuurlijk bevat het speelgoed genoeg uitbreidingen om een complete collectie te maken en om zo nog grotere bouwwerken te maken. Deze set is geschikt voor kindjes vanaf 1 jaar, maar het merk is er voor alle leeftijden. Met de Build collectie kunnen kinderen oneindig 2- en 3D modellen bouwen. In deze start XL set zitten 42 onderdelen. Er zitten 18 kleine stukjes in, 12 gewone stukjes, een extra large stuk en 12 bolletjes om alles mee te connecten. In de set zit ook een instructie boekje met voorbeelden om te bouwen.

Ervaring leert overigens dat kindjes niet altijd het boekje erbij pakken, maar gewoon lekker zelf aan de slag gaan. Laat ze dat ook lekker doen, want zo wordt hun fantasie gestimuleerd. De kleuren zijn overigens erg vrolijk, waardoor alles er leuk en inspirerend uitziet. 

Winactie

SmartMax heeft momenteel een hele gave winactie lopen. Je maakt namelijk kans op een gepersonaliseerde Start Build set XL! Hiervoor dien je een foto van jouw kind te uploaden en stemmen te verzamelen. Doe zeker mee, want dit speelgoed is echt heel tof en leerzaam. De winactie en de webshop kun je terugvinden op www.smartmax.eu. Deze set kost overigens €64,99 en wij vinden hem geweldig!

Kende jij SmartMax al?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten