Review: Valmont Luminosity

Valmont Luminosity

Ken jij het high end merk Valmont al? Het Zwitserse merk bestaat al sinds 1985 en introduceert nu een nieuwe huidverzorgingslijn: Valmont Luminosity. In de lijn zitten vier hele mooie producten, van een exfoliator tot een masker en van een serum tot een crème. Je hebt er dus een hele nieuwe huidverzorgingsroutine bij. Waar het bij deze lijn om draait is om die mooie glow te krijgen. Die fantastische mooie naturel huid. Ik review alle vier de producten vandaag!

Valmont Luminosity

Valmont Luminosity LumiPeel

LumiPeel is de dagelijkse hero die werkt op het gebied van exfoliating. Het is een vrij zachte peeling lotion op basis van enzymen. Geen korrels dus. De lotion bevat papaya en peer fruit enzymen om het huidoppervlak en de huidtextuur te verfijnen. Het Swiss Phyto-Complex en witte moerbei extract vereffenen imperfecties. Het vormt hiermee dus zeker een goede basis voor een mooie huidverzorging.

De textuur is als water en brengt zich heel goed aan met een wattenschijfje. Je kunt het zowel in de ochtend als in de avond gebruiken op een schone huid. Een groot voordeel is dat je al heel snel resultaat hiervan gaat zien. Die mooie natuurlijke glow wordt al heel snel zichtbaar.

LumiPeel is geschikt voor alle huidtypen met in het bijzonder de huid met oneffenheden, de gecombineerde huid en de vette huid. Perfect voor mij dus! Ik ben heel blij met dit product, want het voelt onwijs fijn en verzorgend aan. Het snelle resultaat is natuurlijk ook top en die geur, die is heel lekker! LumiPeel komt in een mooie luxe glazen pompflacon met een inhoud van 150 ml. en kost €120,-.

Valmont Luminosity LumiMask

Elke week één of twee keer een fijn masker gebruiken, daar knapt je huid van op. Deze LumiMask sluit natuurlijk perfect aan bij de peeling en de andere verzorging uit de lijn. Ook dit product werkt weer goed op een oneffen huid en laat die natuurlijke glow weer tevoorschijn komen. Ideaal nu het voorjaar en de zomer weer in zicht zijn en we toch wat minder make-up willen dragen. De formule bevat ook hier weer fruit enzymen en glycolzuur voor een zacht maar exfoliërend effect. Het maakt de huid onwijs zacht.

Het masker is ideaal voor de gecombineerde en vette huid welke oneffenheden vertonen. Let op: een gevoelige huid kan dit beter laten staan. Het masker gebruik je eenmaal of tweemaal per week. Je brengt een dun laagje aan op een gereinigde huid en laat het ongeveer 10 minuutjes intrekken. De textuur is overigens lekker dun waardoor je het goed smeert. Het ruikt ook weer erg lekker.

Voordat je het afspoelt masseer je het goed in de huid om de huid nog eens extra wakker te maken. Spoel af met water of neem af met een warme vochtige doek. De huid wordt vernieuwd en ziet er prachtig uit. Hij voelt ook heel zacht aan, dus ik hoef je niet te vertellen dat ik ook hier weer heel blij mee ben. Het LumiMask komt in een glazen potje met een inhoud van 50 ml. en kost €166,-.

Valmont Luminosity LumiSence

LumiSence is het serum uit de lijn. Het is als een water zo licht en vloeibaar en daardoor heel fijn en licht draagbaar. Het zorgt ervoor dat je poriën minder zichtbaar zijn en die glow nog meer terug komt. De combinatie van Swiss Phyto-Complex, witte moerbei extracten en triple DNA zorgen voor die geweldige werking. Mooi is dat het serum geschikt is voor alle huidtypen, maar weer in het bijzonder de huid waarbij de huidtextuur niet geheel glad is. Denk aan oneffenheden, maar ook aan zichtbare poriën.


Het serum komt in een glazen flacon met dezelfde uitstraling dan de rest van de producten uit deze lijn. Door het pompje kun je goed doseren wat fijn is, want de textuur is als water. Een paar pompjes voor het gezicht en de hals zijn al voldoende. Het smeert goed uit.

Breng het aan in de ochtend en avond en masseer het in de huid totdat het volledig ingetrokken is. Dat laatste gebeurt overigens vrij snel. Bij mij laat het een ietwat stroef laagje achter. Gelukkig is dat niet zo erg, want na een serum breng je altijd nog een crème aan en dan is dat gevoel weg. Een pompflacon van 30 ml. kost €198,-.

Valmont Luminosity LumiCream

Tot slot de crème waarmee je jouw verzorgingsritueel afsluit. Je brengt het perfect aan na het serum. De crème zorgt voor het mooier worden van elke huid. Hij werkt op het zachter maken van het pigment en op de effenheid van de huid. De formule bevat ook weer het Swiss Phyto-Complex en moerbei extract, samen met ginseng. De crème is top voor alle huidtypen, maar in het bijzonder natuurlijk de gecombineerde, vette huid en de huid die wat oneffenheden vertoont.

De crème komt in een flacon met een inhoud van 50 ml. Door het pompje werk je hier weer fijn schoon mee. Je brengt het in de ochtend en avond aan na het serum. Bij de eerste aanraking voel je al de zachtheid ervan. Wat is dit fijn zeg! Het trekt heel snel in en laat enkel een zacht gevoel achter. De geur is ook weer zacht, fijn en lekker subtiel. De LumiCream kost €198,-.

Ik ben helemaal onder de indruk van deze nieuwe Valmont lijn. Alle vier de producten zijn ontzettend fijn en comfortabel in gebruik en doen wat ze beloven. Ik gebruik de producten nu enkele weken en zie al wat verschil. Mijn huid was aardig dof en wat trekkerig en ook waren oneffenheden en mijn poriën op sommige plekken echt goed zichtbaar. Dat lijkt nu al wat minder te zijn. Ik ga gewoon lekker door met smeren dus! Ben jij ook benieuwd naar de producten van Valmont? Ze zijn te koop bij de geselecteerde beauty salons en online verkrijgbaar bij Lamaisonvalmont.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten